Μετάβαση στο περιεχόμενο
Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Εντοπισμός και διάσωση 39 αλλοδαπών στην Καλαμάτα
  • Μεσολόγγι: Πρόγραμμα εορτασμού παραδοσιακού εθνικού-θρησκευτικού πανηγυριού Άη-ΣυμιούΟ Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου διαθέτει λεωφορείο για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών
  • Το 3 ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου στα βήματα της Τεχνητής ΝοημοσύνηςΗ διάχυση των αποκτηθεισών γνώσεων και εμπειριών συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό των διδακτικών πρακτικών.
  • Ενημερωτικές δράσεις για την οδική ασφάλεια σε μαθητές  σχολείων της ΑιτωλοακαρνανίαςΤις ομιλίες παρακολούθησαν περισσότεροι από -650- μαθητές
  • Δυναμική συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην Κάτω Αχαΐα για την πιστοποίηση του αχαϊκού ελαιολάδουΗ πιστοποίηση ΠΟΠ/ΠΓΕ αναμένεται να προσδώσει σημαντική προστιθέμενη αξία στο αχαϊκό ελαιόλαδο, ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητα και την εξωστρέφειά του τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.
  • Με συγκίνηση και τιμή πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Ντάπιας «Λουνέτα» στο ΜεσολόγγιΜε έκδηλη την ιστορική συγκίνηση, το αίσθημα πατριωτικού καθήκοντος και την ύψιστη συμβολική σημασία, πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 20 Μαΐου 2026, η τελετή των αποκαλυπτηρίων του μνημείου της Ντάπιας «Λουνέτα» στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Μεσολόγγι: Πρόγραμμα εορτασμού παραδοσιακού εθνικού-θρησκευτικού πανηγυριού Άη-Συμιού1 Το 3 ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου στα βήματα της Τεχνητής Νοημοσύνης2 Ενημερωτικές δράσεις για την οδική ασφάλεια σε μαθητές  σχολείων της Αιτωλοακαρνανίας3 Δυναμική συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην Κάτω Αχαΐα για την πιστοποίηση του αχαϊκού ελαιολάδου4 Με συγκίνηση και τιμή πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Ντάπιας «Λουνέτα» στο Μεσολόγγι5

Εντοπισμός και διάσωση 39 αλλοδαπών στην Καλαμάτα

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Εντοπισμός και διάσωση 39 αλλοδαπών στην Καλαμάτα

Δείτε αναλυτικά

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Καλαμάτας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την ύπαρξη ενός σκάφους με αλλοδαπούς επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή 58 ν.μ. νότια της Καλαμάτας. Αμέσως στην περιοχή μετέβη ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΠΛΣ), το οποίο προέβη στην περισυλλογή των τριάντα εννέα αλλοδαπών επιβαινόντων. Στη συνέχεια, το ΠΛΣ κατέπλευσε στο λιμάνι της Καλαμάτας, όπου οι αλλοδαποί αποβιβάστηκαν με ασφάλεια. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας.
Πηγή: korinthostv
Έχει διαβαστεί 755 φορές

Ροή Ειδήσεων

Πολιτισμός

Με συγκίνηση και τιμή πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Ντάπιας «Λουνέτα» στο Μεσολόγγι

Με έκδηλη την ιστορική συγκίνηση, το αίσθημα πατριωτικού καθήκοντος και την ύψιστη συμβολική σημασία, πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 20 Μαΐου 2026, η τελετή των αποκαλυπτηρίων του μνημείου της Ντάπιας «Λουνέτα» στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.