Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.Το κατάλαβα
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax
Εντός Ιανουαρίου σε Πάτρα και Αίγιο ο υπουργός υποδομών Χρ.Σπίρτζης
από Lepanto RTV
Αχαΐα
Εντός του Ιανουαρίου προγραμματίζεται η περιοδεία του υπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη στην Αχαία και πιθανότατα μέχρι τις 25 του μήνα.
Μετά την πρόσφατη ματαιωθείσα διήμερη επίσκεψή του, κυβερνητικοί βουλευτές ενημέρωσαν αυτοδιοικητικούς ότι θα παραστεί σε σύσκεψη κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα,θα επισκεφθεί το νέο λιμάνι της πόλης,ενώ θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Κ.Πελετίδη και πιθανά τον περιφερειάρχη Απ.Κατσιφάρα, με κυρίαρχα θέματα, την υπογειοποίηση της νέας γραμμής του τρένου, την κατασκευή της Πατρών-Πύργου και την εκκρεμή νότια χάραξη.
Αργότερα, ο κ.Σπίρτζης θα μεταβεί στο Αίγιο για να συναντήσει τον δήμαρχο Θ.Παναγόπουλο για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής από τα εκτελούμενα μεγάλα έργα υποδομής, τα οποία και θα επισκεφθεί σε συγκεκριμένα εργοτάξια της "Ολυμπίας" και της ΕΡΓΟΣΕ.
Στην έρημο της Ατακάμα στην κεντρική Χιλή, το πιο ξηρό μέρος στη γη, όπου μπορεί να περάσει και μια δεκαετία για να πέσει μια σταγόνα βροχής, σημειώθηκε ένα από τα πιο απίθανα γκολ που έχουμε δει σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Κι όταν τελικά προκύψει και η επίση
Οι συζητήσεις είχαν θετική κατάληξη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμφώνησε να γίνει Brand Ambassador της Betano. Η συνεργασία με τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα που ανακοίνωσε στο Linkedin o Γιώργος Δασκαλάκης, CEO της Kaizen Gaming, έρχεται σε μια περίοδο επ
Συναγερμός έχει σημάνει στην Ασφάλεια Πατρών μετά την διπλή εμπρηστική επίθεση σε καταστήματα στο κέντρο της πόλης σήμερα τα ξημερώματα, Πέμπτη 23/03/2023.