Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Επίσκεψη Υφυπουργού Ανάπτυξης στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Επίσκεψη Υφυπουργού Ανάπτυξης στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Επίσκεψη Υφυπουργού Ανάπτυξης στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Πραγματοποίηση εκδήλωσης της «Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης και Εφαρμογής των Δράσεων στους Τομείς της Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΥΔΕ ΕΚ) του Υπουργείου Ανάπτυξης»

Με μεγάλη χαρά και τιμή το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.), «φιλοξένησε» στις 11 Ιουνίου στο Αμφιθέατρό του την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής των Δράσεων στους Τομείς της Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΥΔΕ ΕΚ) του Υπουργείου Ανάπτυξης, η οποία πραγματοποίησε Ενημερωτική Εκδήλωση για τη Δράση Στρατηγικής Σημασίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» (ΕΣΠΑ 2021 – 2027).

 

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κος Μάξιμος Σενετάκης, όπου τον καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΕΑΠ, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, με αντίστοιχο χαιρετισμό.

 

Η συνάντηση αυτή αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για συζήτηση ως προς τις ακαδημαϊκές, ερευνητικές δραστηριότητες του ΕΑΠ και τις σύγχρονες τεχνολογίες, ενώ ταυτόχρονα δόθηκε η δυνατότητα ξενάγησης του Υφυπουργού στις εγκαταστάσεις και στους εργαστηριακούς χώρους του Ιδρύματος.

 


Έχει διαβαστεί 269 φορές

  •