Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδα στην Έκθεση 10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2024
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδα στην Έκθεση 10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2024

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδα στην Έκθεση 10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2024

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε για έβδομη χρονιά στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2024 - το μοναδικό F2B εκθεσιακό γεγονός της χώρας- που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας στην Αττική, από τις 3 έως τις 5 Φεβρουαρίου 2024

Παραγωγοί της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που συμμετείχαν στην έκθεση -από τα Άγραφα μέχρι την Εύβοια- είχαν την ευκαιρία να προωθήσουν τα μοναδικά προϊόντα τους σε αυτό το εκθεσιακό γεγονός υψηλής απήχησης και να έρθουν σε επαφή με αγοραστές και εμπόρους.

Ο απολογισμός της έκθεσης έκλεισε με θετικό πρόσημο, καθώς η επιχειρηματική αποστολή των 16 επιχειρήσεων της ΠΣΕ κατάφερε να αναδείξει την αξία και την ποιότητα των προϊόντων της Στερεάς Ελλάδας και να τα προωθήσει εντός και εκτός συνόρων μέσα από τις επαγγελματικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν είτε στα ατομικά τους περίπτερα, είτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Buyers Square μέσω προκαθορισμένων συναντήσεων.

Παράλληλα με την έκθεση, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της μαγειρικής ενότητας «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» το γαστρονομικό δρώμενο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπου ο σεφ Κ. Μπουγιούρης μαγείρεψε συνταγές του τόπου μας, αξιοποιώντας τους γαστρονομικούς θησαυρούς της Στερεοελλαδίτικης γης. Κατά την διάρκεια της της μαγειρικής ενότητας της έκθεσης, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις είχαν την δυνατότητα να παρουσιάσουν και να προβάλλουν τα προϊόντα τους, ώστε να προωθήσουν περαιτέρω την επιχειρηματική τους δράση και ταυτότητα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Γαλάνης δήλωσε « Με πρωτεργάτη τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ.

Φάνη Σπανό υλοποιούμε το εκθεσιακό μας πρόγραμμα και στεκόμαστε στο πλάι των Στερεοελλαδιτών επιχειρηματιών στον δύσκολο αγώνα που δίνουν για να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν στο παγκόσμιο επιχειρείν, που μαστίζεται τα τελευταία έτη από συνεχείς κρίσεις. Συμμετέχουμε σε μεγάλα εκθεσιακά γεγονότα έχοντας ως στόχο την υποστήριξη των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ούτως ώστε να συνάψουν επωφελείς εμπορικές συμφωνίες, που θα φέρουν με την σειρά τους νέες σταθερές θέσεις εργασίας».


Έχει διαβαστεί 279 φορές