Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Γιώργος Σταμούλης: Υπάρχουν ευθύνες για την καταστροφή της Σταμνάς…
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Γιώργος Σταμούλης: Υπάρχουν ευθύνες για την καταστροφή της Σταμνάς…

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Γιώργος Σταμούλης: Υπάρχουν ευθύνες για την καταστροφή της Σταμνάς…

Μια σειρά ενεργειών με τις οποίες η Κοινότητα Σταμνάς ζητά εδώ και πολλά χρόνια την δημιουργία αντιπυρικών ζωνών, χωρίς όμως αποτέλεσμα

Πιο αναλυτικά αναφέρει:

Ύστερα από την καταστροφική φωτιά που έκαψε ένα μεγάλο τμήμα της περιοχής του χωριού μας με ανυπολόγιστες οικονομικές συνέπειες για τους κατοίκους, αφού ένα μεγάλο τμήμα από ελαιώνες, αποθήκες, μηχανήματα αντλιοστάσια έγιναν στάχτη, η φωτιά έφτασε έξω από τις αυλές των σπιτιών μας με αποτέλεσμα την βίαια εκκένωση του χωριού μας.

Αλλά είμαι υποχρεωμένος να βάλω τα πράγματα στη θέση τους επισημαίνοντάς τις ευθύνες όλων εκείνων(Δήμος Μεσολογγίου, Πολιτική Προστασία, δασαρχείο, Πυροσβεστική υπηρεσία) που είχαν την αρμοδιότητα της προστασίας των πολιτών και της περιουσίας των.

Το πρόβλημα της πυρασφάλειας του χωριού μας είχε απασχολήσει από την πρώτη συνεδρίαση το κοινοτικό συμβούλιο στις 21/1/2020 από τους (Δημήτριο Μπούρο Πρόεδρο, Χρήστο Γαντζούδη Αντιπρόεδρο Παναγιώτη Κουσαρίδα Χρήστο Καπελλάρη και Γεώργιο Τσίρκα).


Πηγή: korinthostv
Έχει διαβαστεί 504 φορές



  •