Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα ΙΕΚ Δέλτα: Το νέο πρόσωπο της εκπαίδευσης στην Αχαϊκή πρωτεύουσα!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΙΕΚ Δέλτα: Το νέο πρόσωπο της εκπαίδευσης στην Αχαϊκή πρωτεύουσα!

από Lepanto RTV
ΙΕΚ Δέλτα: Το νέο πρόσωπο της εκπαίδευσης στην Αχαϊκή πρωτεύουσα!

Κάτι αλλάζει στην Πάτρα!

Ένας από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς ομίλους στην Ελλάδα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ, ξεκινά τη λειτουργία του στην πόλη της Πάτρας, διευρύνοντας τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες των νέων στην ευρύτερη περιοχή της  Νοτιοδυτικής Ελλάδας.

Ένα υπερσύγχρονο κτίριο 6 ορόφων, στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Κολοκοτρώνη, θα φιλοξενήσει τα εργαστήρια των ειδικοτήτων, δίνοντας νέα πνοή στο κέντρο της Πάτρας και δημιουργώντας μια κοιτίδα νεολαίας, τόσο από την αχαϊκή πρωτεύουσα όσο και από τις όμορες περιοχές της Πελοποννήσου και της Αιτωλοακαρνανίας.

 

Γιορτάζοντας την έναρξη των δραστηριοτήτων του στην πόλη της Πάτρας, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προσφέρει στους 400 πρώτους που θα κάνουν κράτηση θέσης στα τμήματα του, τη δυνατότητα να σπουδάσουν δωρεάν μια δεύτερη ειδικότητα της επιλογής τους!

 

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με εμπειρία από το 1971, προσφέρει προγράμματα σπουδών που οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας.

 

Από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά θα λειτουργήσουν 14 τομείς σπουδών που περιλαμβάνουν: Τουριστικά Επαγγέλματα, Μηχανολογία, Μόδα & Ομορφιά, Υγεία, Πληροφορική, Οικονομία & Διοίκηση, Παιδαγωγικά, ΜΜΕ, Μουσική & Ήχος, Ηλεκτρολογία, Ηλεκτρονικά, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Performing Arts, Αγροτική Κατάρτιση. Δείτε περισσότερα εδώ: http://bit.ly/2pbsEj2

 

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προσφέρει ουσιαστική γνώση, κατάρτιση και εξειδίκευση, μέσα από ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εμπλουτίζεται με πλήθος σεμιναρίων και δραστηριοτήτων. Την τεχνογνωσία τους προσφέρουν πρόθυμα συνεργαζόμενες εταιρίες από όλους τους κλάδους της αγοράς, ενώ το

Γραφείο Σταδιοδρομίας – Startup Office υποστηρίζει τα επαγγελματικά βήματα και επιχειρηματικές ενέργειες των σπουδαστών του. Επιπλέον, δίνεται δυνατότητα απόκτησης του Διεθνούς Πιστοποιημένου τίτλου NCFE, που μεγιστοποιεί την αξία των σπουδών και τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

 

Την υπεροχή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αποδεικνύει ποιοτική έρευνα της MRB Hellas, σύμφωνα με την οποία το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχει καταξιωθεί στις συνειδήσεις γονιών και παιδιών ως «το ΙΕΚ που κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών και παιδιών και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του»*.

 

Οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ βρίσκονται στη διάθεση του κοινού καθημερινά από τις 9:00πμ ως τις 9:00μμ για να ενημερώσουν αναλυτικά για τις ειδικότητες, καθώς και για την δυνατότητα της δωρεάν δεύτερης ειδικότητας.

Κέντρο Ενημερώσεων ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ: Αγίου Ανδρέου 47 & Κολοκοτρώνη 3, Πάτρα. Τηλέφωνο: 2610 270551, E-mail: patra@delta.edu.gr



*Σύμφωνα με ποιοτική έρευνα της MRB Hellas που διενεργήθηκε το διάστημα 20-26/5/15

Έχει διαβαστεί 1579 φορές