Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ

Το Μεσολόγγι απαιτεί, δεν επαιτεί

Η διαφαινόμενη υποβάθμιση του ιστορικού Πρωτοδικείου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου συνιστά ακόμη ένα ανοσιούργημα της Πολιτείας σε βάρος του τόπου μας.
 
Ως εκ τούτου, είμαστε υποχρεωμένοι να πράξουμε τα αυτονόητα. Όλα όσα μας επιτάσσει το δίκαιο του αιτήματός μας αλλά και όσα εκπορεύονται από την ανυπέρβλητη ιστορική μας παρακαταθήκη.
 
Καλώ όλους τους φορείς και τους δημότες σε μαζική αντίδραση. Άμεσα οφείλουμε να προβούμε σε όλες τις ενδεδειγμένες κινητοποιήσεις, ώστε όλοι εκείνοι που τυγχάνουν επιλήσμονες και ανιστόρητοι να συνειδητοποιήσουν την κατάφωρη αδικία σε βάρος μας και να μην τύχει υλοποίησης το προτεινόμενο σχέδιο.
 
Το Μεσολόγγι δεν είναι επαίτης. Απαιτεί όμως τον δικαιολογημένο σεβασμό, ως ελάχιστη ανταπόδοση της καθοριστικής συμβολής του στην εθνική παλιγγενεσία.
 
Σε αυτό το μονοπάτι είμαστε αποφασισμένοι να βαδίσουμε μέχρι την τελική μας δικαίωση έχοντας ως συνοδοιπόρους μας την αδούλωτη αντίσταση μας και την ακατάβλητη πίστη μας για την ευόδωση του αγώνα μας.
Έχει διαβαστεί 122 φορές