Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Καμία χρηματοδότηση σε επιχείρηση που έχει σχέση με ΜΜΕ, λέει η Attica Bank
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Καμία χρηματοδότηση σε επιχείρηση που έχει σχέση με ΜΜΕ, λέει η Attica Bank

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Καμία χρηματοδότηση σε επιχείρηση που έχει σχέση με ΜΜΕ, λέει η Attica Bank

Δηλώσεις Ρουμελιώτη

H Attica Bank αποφάσισε να μην χρηματοδοτεί επιχειρήσεις που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με ΜΜΕ, δήλωσε ο επικεφαλής της Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9» είπε ότι η νέα διοίκηση κατήγγειλε, ως όφειλε, τα δάνεια των πολιτών κομμάτων και πλέον θα πάρουν το δρόμο της Δικαιοσύνης.

«Η τράπεζα έχει εξυγιανθεί και έχει προσαρμοστεί στις εντολές του ESM και της Τράπεζας της Ελλάδος» συνέχισε.

Στο επίκεντρο Όμιλος Καλογρίτσα

Οι σχέσεις της Τράπεζας με τον όμιλο Καλογρίτσα αποκαλύφθηκαν από το Βήμα της Κυριακής, ενώ εξελίξεις υπήρξαν και εντός της εβδομάδας.

Η εταιρεία Τοξότης ΑΕ του επιχειρηματία Καλογρίτσα φέρεται να ζήτησε στις 24 Ιανουαρίου του 2017 επιπρόσθετη χρηματοδότηση από την Attica bank.

Το συγκεκριμένο αίτημα πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την υποβολή προσφορών για το τέταρτο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος, για το οποίο, όπως και τα τρία προηγούμενα, κηρύχθηκε προσωρινός ανάδοχος η εταιρεία Τοξότης.

Ο ΣΚΑI ανέφερε ότι έχει στην διάθεσή του την επιστολή της Tράπεζας Αττικής, η οποία αναγκάστηκε να απαντήσει σε οργίλο ύφος και μάλιστα κάνει λόγο ακόμη και για απειλές σε βάρος στελεχών της.

Στην επιστολή η διοίκηση της Attica Bank απειλεί με εποπτεία και οικονομικό-νομικό έλεγχο τον Όμιλο Καλογρίτσα.

Απευθυνόμενη προς τους Χρήστο και Ιωάννη-Βλαδίμηρο Καλογρίτσα, η τράπεζα κάνει λόγο για απαράδεκτες πιέσεις προς αυτήν, προκειμένου να χορηγηθούν νέα δάνεια, για σπατάλες χρημάτων σε άσχετες επιχειρήσεις, αδυναμία εκτέλεσης έργων που έχει αναλάβει ο τεχνικός όμιλος ενώ αναφέρει ότι στελέχη της τράπεζας έχουν δεχθεί απειλές.

Έχει διαβαστεί 1377 φορές