Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Κλείδωσαν οι τελικές ημερομηνίες για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Κλείδωσαν οι τελικές ημερομηνίες για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Κλείδωσαν οι τελικές ημερομηνίες για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά

Απόφαση Επιτροπής Αλιβιζάτου

Έκλεισαν οι ημερομηνίες για τους δύο γύρους της ψηφοφορίας για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της επιτροπής Νίκος Αλιβιζάτος, μετά τις σχετικές διαβεβαιώσεις που έλαβε από τις εταιρείες που έχουν αναλάβει το έργο της διεξαγωγής των εκλογών, αυτές θα πραγματοποιηθούν στις 12 και 19 Νοεμβρίου.

Ο ίδιος διευκρινίζει ότι ειδικά στην Αθήνα κατά τον α' γύρο, στις 12 Νοεμβρίου, αποφασίσθηκε να παραταθεί το ωράριο της ψηφοφορίας, ώστε να διευκολυνθεί η προσέλευση αθλητών που επιθυμούν να ψηφίσουν, αλλά και όσων, λόγω του διεθνούς Μαραθωνίου, δυσκολευθούν στις μετακινήσεις τους.

Ολόκληρη η επιστολή του προέδρου της επιτροπής έχει ως εξής:

«Οι εταιρίες που έχουν αναλάβει το έργο της διεξαγωγής της on line ψηφοφορίας για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα διαβεβαίωσαν σήμερα τον καθηγητή Ν.Κ.Αλιβιζάτο ότι το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας επιτυγχάνεται αν η εκλογή πραγματοποιηθεί μετά τις 10 Νοεμβρίου 2017. Κατόπιν αυτού, η διεξαγωγή του 1ου γύρου της εκλογής μετατίθεται για τις 12 Νοεμβρίου και του 2ου, αν χρειασθεί, για τις 19 Νοεμβρίου 2017.

Υπενθυμίζεται ότι, έως το τέλος του έτους, δεν υπάρχουν εναλλακτικές δυνατότητες για την πραγματοποίηση της ψηφοφορίας, είτε λόγω των εκλογών των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας (26.11 και 3.12.2017), είτε λόγω συνεδρίων άλλων πολιτικών φορέων (17.12.2017). Ειδικά στην Αθήνα, πάντως, και για τον 1ο γύρο (12.11.2017), αποφασίσθηκε μεταξύ άλλων να παραταθεί το ωράριο της ψηφοφορίας, ώστε να διευκολυνθεί η προσέλευση αθλητών που επιθυμούν να ψηφίσουν, αλλά και όσων, λόγω του διεθνούς Μαραθωνίου, δυσκολευθούν στις μετακινήσεις τους.

Διευκρινίζεται, τέλος, ότι η προετοιμασία της ψηφοφορίας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς σε όλη την επικράτεια, καθώς πολλοί εθελοντές δηλώνουν πρόθυμοι να συνδράμουν (www.dpekloges.gr). Για την υποστήριξη, πάντως, της Επιτροπής σε οργανωτικά ζητήματα, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, τ. Υπουργός, δέχθηκε να τη συνδράμει ως Σύμβουλος σε ζητήματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού».

Έχει διαβαστεί 1437 φορές