Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Κούγιας για ενοχή Πισπιρίγκου: «Πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Κούγιας για ενοχή Πισπιρίγκου: «Πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο»

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Κούγιας για ενοχή Πισπιρίγκου: «Πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο»

Δικαστικό σκάνδαλο χαρακτήρισε την απόφαση ενοχής για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας.

Ομόφωνα ένοχη κρίθηκε από τη δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο δικηγόρος υπεράσπισής της, Αλέξης Κούγιας, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Μη αναμενόμενη από την υπεράσπιση η απόφαση. Εγώ επιμένω ότι πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και για μεγάλη δικαστική πλάνη. Είχα προειδοποιηθεί από την αρχή από συναδέλφους, ότι η κυρία πρόεδρος σε όποιο μεικτό ορκωτό έχει προεδρεύσει, έχει βγάλει ποινή ισοβίου καθείρξεως.

Δυστυχώς, σήμερα δοκιμάστηκε και η αντοχή τακτικών δικαστών αλλά και ο θεσμός των ενόρκων. Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, η πλειονότητα των ενόρκων έδειξε ασέβεια προς τη διαδικασία, ειδικά η κυρίες ήταν με ένα κινητό στο χέρι και αντάλλασσαν μηνύματα.

Σε κάθε περίπτωση είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την κρίση της Δικαιοσύνης και το κυριότερο από όλα να διατυμπανίσω ότι η κρίση για την κυρία κατηγορουμένη θα είναι αθωωτική. Σήμερα έγινε το πρώτο δικαστήριο, καταφέραμε και αναδείξαμε θέματα που ούτε η προανάκριση ούτε η ανάκριση ανέδειξε ποτέ. Θα καταθέσουμε έφεση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.


πηγή:https://www.gazzetta.gr/

Έχει διαβαστεί 1034 φορές