Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα ΞΕΣΠΑ Ο ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ: Τι λέει για τους φόβους Παπαδόπουλου για σεισμό στον Κορινθιακό!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΞΕΣΠΑ Ο ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ: Τι λέει για τους φόβους Παπαδόπουλου για σεισμό στον Κορινθιακό!

από Lepanto RTV
ΞΕΣΠΑ Ο ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ: Τι λέει για τους φόβους Παπαδόπουλου για σεισμό στον Κορινθιακό!

Εντονη ήταν η αντίδραση του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου – καθηγητή σεισμολογίας, Ακη Τσελέντη, στις δηλώσεις που έκανε στην «Πελοπόννησο της Δευτέρας» ο συνάδελφός του καθηγητής,

Γεράσιμος Παπαδόπουλος, και προκάλεσαν πανελλήνια αίσθηση.

Ο τελευταίος είπε πως στον Κορινθιακό Κόλπο έχει να κάνει σεισμό -πάνω από 6 Ρίχτερ- από το 1995, οπότε και σημειώθηκε ο μεγάλος στο Αίγιο, κι επειδή σε τέτοια φαινόμενα υπάρχει περιοδικότητα, βάσει επιστημονικών μελετών, θα πρέπει να περιμένουμε αργά ή γρήγορα ένα μεγάλο γεγονός άνω των 6 βαθμών!

Ο κ. Τσελέντης «τα πήρε στο κρανίο» και απάντησε με σκληρά λόγια: «Τα ίδια μας έλεγε για τη Θήβα. Πέρυσι, μου πήρε ένα χρόνο να ηρεμήσω τον κόσμο. Μετά τα ίδια για την Εύβοια. Οταν πιάσει όλη την Ελλάδα, κάτι θα γίνει και θα μας κάνει τον προφήτη. Τώρα να ρημάξει τον τουρισμό στα νησιά μας. Μάλιστα, ο κ. Τσελέντης μετέφερε και την ανησυχία του κόσμου, όπως μήνυμα γυναίκας, που τον ενημέρωσε πως στην περιοχή της είχαν κατατρομάξει!

Ο κ. Τσελέντης επεσήμανε ακόμη πως όλη η Ελλάδα είναι σεισμογενής περιοχή, αλλά οι σεισμολόγοι δεν είναι προφήτες για να βγαίνουν κάθε τρεις και λίγο και να αναφέρουν πού θα γίνει σεισμός! «Υπάρχει και ο τουρισμός, έρχεται καλοκαίρι, αλλά αυτά δεν τα σκέπτεται ο κ. Παπαδόπουλος όταν λέει τις ανακρίβειές του…» δηλώνει.


Έχει διαβαστεί 588 φορές