Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα MARKET IN:
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

MARKET IN:

από Lepanto RTV
MARKET IN:

Θλίψη για τον θάνατο του Θωμά Ράμμου

Θλίψη στην περιοχή του Θέρμου προκάλεσε ο θάνατος του Θωμά Ράμμου, ιδρυτή και προέδρου της εταιρείας «ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ» , ο οποίος έφυγε σε ηλικία 72 ετών χάνοντας τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο Θωμας Ράμμος γεννήθηκε στην Ανάληψη Δήμου Θέρμου . Ίδρυσε το 1990 την εταιρεία MARKET IN που αριθμεί σήμερα πάνω από  200 καταστήματα στην Ελλάδα και απασχολεί τουλάχιστον 3.000 εργαζομένους.

Ήταν ένας γνήσιος πατριώτης αφού προσελάμβανε Αιτωλοακαρνάνες στις επιχειρήσεις του , στήριζε τις Ιερές Μονές, τους συλλόγους και τους φορείς του Δήμου Θέρμου.


Η δήλωση του δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα 

Με οδύνη πληροφορήθηκα το θάνατο του συμπολίτη μας Θωμά Ράμμου , 72 ετών, ιδρυτή και προέδρου της εταρείας «ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ» , ο οποίος έφυγε άδικα χάνοντας την μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο Θωμας Ράμμος γεννήθηκε στην Ανάληψη Δήμου Θέρμου . Ίδρυσε το 1990 την εταιρεία MARKET IN που αριθμεί σήμερα πάνω από 200 καταστήματα στην Ελλάδα και απασχολεί τουλάχιστον 3.000 εργαζομένους. Ήταν ένας γνήσιος πατριώτης αφού προσελάμβανε Αιτωλοακαρνάνες στις επιχειρήσεις του , στήριζε τις Ιερές Μονές, τους συλλόγους και τους φορείς του Δήμου Θέρμου.

Ο Θωμας Ράμμος με τίμησε με τη φιλία του, την εμπιστοσύνη του και την υποστήριξη του.

Αισθάνομαι την ανάγκη δημοσίως να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου ως ανταπόδοση της προσφοράς του στον τόπο μας και σε εμένα προσωπικά. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην σύζυγο του Ιωάννα και στις δυο θυγατέρες του Ευη και Μαργαρίτα .

Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας.

Η Διοίκηση του Ομίλου Lepanto Media εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια.

Έχει διαβαστεί 1290 φορές