Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα ΠΑΤΡΑ: «Ουρές» στα φαρμακεία για τα self test
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΠΑΤΡΑ: «Ουρές» στα φαρμακεία για τα self test

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΤΡΑ: «Ουρές» στα φαρμακεία για τα self test

«Ουρές» σχηματίστηκαν και έξω από τα φαρμακεία της Πάτρας από άτομα που είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς και επιβεβαιωμένα κρούσματα

Η διασπορά και η νέα έξαρση των κρουσμάτων που έφερε στην Αχαΐα και την Πάτρα το έκτο κύμα του κορωνοϊού, είχε σαν αποτέλεσμα για αρκετούς να “τρέξουν” στα φαρμακεία για να πάρουν το self test και να σχηματιστούν εκ νέου «ουρές» έξω από τα σημεία που τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ προχωρούσαν σε δειγματοληπτικούς ελέγχους.

Οι «ουρές» όμως δεν έμειναν στους δειγματοληπτικούς ελέγχους. «Ουρές» σχηματίστηκαν και έξω από τα φαρμακεία της Πάτρας από άτομα που είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς και επιβεβαιωμένα κρούσματα και ήθελαν να αγοράσουν self τεστ θέλοντας να διαπιστώσουν αν έχουν μολυνθεί ή όχι.

Και εδώ, σύμφωνα με τους ιδίους, προκύπτει ένα ζήτημα: Οι τιμές των self τεστ δεν ήταν σταθερές στα φαρμακεία. Σε άλλα τα έβρισκε κανείς στα 4 ευρώ, σε άλλα φαρμακεία στα 3,5 ευρώ, σε άλλα στα 3 ευρώ, ενώ υπήρχε φαρμακείο στην Πάτρα που τα έδινε και στην τιμή των 4,5 ευρώ. Όπως επίσης και φαρμακείο που τα πωλούσε στην τιμή των 2 ευρώ το ένα.


Έχει διαβαστεί 536 φορές