Μετάβαση στο περιεχόμενο
Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Πάτρα: Πέθανε ο 59χρονος που χτυπήθηκε στο κεφάλι από πτώση μαρμάρων και τσιμέντου στη Γούναρη-Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος
  •  Ε.Α. Πατρών - Α.Ε.Π. Ολυμπιάς | Play Off Aνόδου A1 EΣΚΑΗ - 1ος ΗμιτελικόςLIVE
  • Ενημερωτικές και βιωματικές δράσεις για την οδική ασφάλεια σε μαθητές σχολείων της ΝαυπακτίαςΣτις δράσεις συμμετείχαν περισσότεροι από -140- μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίου
  • Υπογράφηκε η παραχώρηση της έκτασης για την ανέγερση του σύγχρονου Καλλιτεχνικού Σχολείου στο ΜεσολόγγιΤο Καλλιτεχνικό Σχολείο Μεσολογγίου αποτελεί ένα από τα μόλις εννέα που λειτουργούν σε ολόκληρη τη χώρα
  • Δήμος Δελφών: Εγκρίθηκαν οι όροι του διαγωνισμού για υποδομές πρόσβασης ατόμων με κινητικά  προβλήματα σε τέσσερις ακόμα παραλίεςΗ παρέμβαση αφορά την προμήθεια εξοπλισμού για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών των παραλιών Αγίου Βασιλείου, Αγίων Πάντων, Τροκαντερού και Αγίου Μηνά
  • Διαβάστε τη «Ναυπακτία» που κυκλοφορείΠαρασκευή 22 Μαΐου 2026
 Ε.Α. Πατρών - Α.Ε.Π. Ολυμπιάς | Play Off Aνόδου A1 EΣΚΑΗ - 1ος Ημιτελικός1 Ενημερωτικές και βιωματικές δράσεις για την οδική ασφάλεια σε μαθητές σχολείων της Ναυπακτίας2 Υπογράφηκε η παραχώρηση της έκτασης για την ανέγερση του σύγχρονου Καλλιτεχνικού Σχολείου στο Μεσολόγγι3 Δήμος Δελφών: Εγκρίθηκαν οι όροι του διαγωνισμού για υποδομές πρόσβασης ατόμων με κινητικά  προβλήματα σε τέσσερις ακόμα παραλίες4 Διαβάστε τη «Ναυπακτία» που κυκλοφορεί5

Πάτρα: Πέθανε ο 59χρονος που χτυπήθηκε στο κεφάλι από πτώση μαρμάρων και τσιμέντου στη Γούναρη-Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Πάτρα: Πέθανε ο 59χρονος που χτυπήθηκε στο κεφάλι από πτώση μαρμάρων και τσιμέντου στη Γούναρη-Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος

Παρ όλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 59χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Πέμπτης στη Ρήγα Φεραίου και Γούναρη στο κέντρο της Πάτρας.

Μάλιστα από την Αστυνομία συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος από όπου αποκολλήθηκαν τα τσιμέντα και αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της παρεμπόδισης αποτροπής κοινού κινδύνου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε το πρωί της Παρασκευής παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Πρόκειται για τον 59χρονο Μιλτιάδη Κωστόπουλο, ο οποίος με τη σύζυγό του Αθηνά, είχαν αποκτήσει δύο κόρες και έμεναν στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων.

Η μοίρα, μάλιστα, έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον 59χρονο. Περνούσε από το κέντρο της πόλης με τη σύζυγό του την στιγμή που αποκολλήθηκαν τα μάρμαρα για να πάει σε κλινική προκειμένου να επισκεφθούν τη μία κόρη τους που γεννούσε. 

Ο τραυματίας αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” και στη συνέχεια μεταφέρθηκε επειγόντως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση λόγω της ιδιαίτερα κρίσιμης κατάστασής του.

Για το περιστατικό ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά της εταιρίας που διαχειρίζονταν την πολυκατοικία. Ο 59χρονος ήταν παντρεμένος, είχε δύο κόρες και έμενε με την οικογένεια του στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων. Το σημείο που έγινε το τραγικό περιστατικό παραμένει αποκλεισμένο για την ασφάλεια των πολιτών. Το συμβάν έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία για την κατάσταση των κτιρίων στην πόλη.










πηγή:tempo24

Έχει διαβαστεί 1163 φορές

Ροή Ειδήσεων

Πολιτισμός

Με συγκίνηση και τιμή πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Ντάπιας «Λουνέτα» στο Μεσολόγγι

Με έκδηλη την ιστορική συγκίνηση, το αίσθημα πατριωτικού καθήκοντος και την ύψιστη συμβολική σημασία, πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 20 Μαΐου 2026, η τελετή των αποκαλυπτηρίων του μνημείου της Ντάπιας «Λουνέτα» στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.