Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Πάτρα: Στην τελική ευθεία για το 8ο Pick!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.Το κατάλαβα
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Στην τελική ευθεία για το 8ο Pick!

από Lepanto RTV
Πάτρα: Στην τελική ευθεία για το 8ο Pick!

Στις 24-25 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της πόλης

Το 8ο Patras International Circuit for Karts έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου και βαδίζουμε στην τελική… ευθεία!

Η μοναδική διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός και φέτος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των κορυφαίων οδηγών αγώνων καρτ και ο αριθμός των συμμετοχών αναμένεται μεγάλος.

 

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, η Πάτρα θα συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως γίνεται τα τελευταία επτά χρόνια!

 

Η οργανωτική επιτροπή για ακόμα μία χρονιά έκανε μεγάλες προσπάθειες, έτσι ώστε να συνεχιστεί η μεγάλη παράδοση που έχει χτίσει η πρωτεύουσα της Αχαΐας με τη διεξαγωγή του P.I.C.K.

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα φαντασμαγορικά show που θα προσφέρουν θέαμα πριν από τους αγώνες, στην ανάπαυλα, αλλά και στο φινάλε αυτών.

 

Την Τρίτη 12 Ιουλίου και ώρα 12 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του  Επιμελητηρίου Αχαΐας. Εκεί θα δοθεί με κάθε επισημότητα, η πρώτη… εκκίνηση της φετινής διοργάνωσης.

 

Διοργανωτές  του 8ου P.I.C.K. είναι ο ΑΟΠ υπό την θεσμική επίβλεψη της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ),  συνδιοργανωτές  η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ,ο Δήμος Πατρέων,  η Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Νέων (ΛΕ.Μ.Α.Ν.),  και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δ. Ελλάδος και Ιονίων Νήσων, ενώ αρωγοί αυτής της προσπάθειας είναι το Επιμελητήριο Αχαΐας και ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών (Ο.Λ.ΠΑ.).

                       

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τη δυνατότητα προβολής μέσα από αυτήν και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ http://www.pickpatras.gr/

 

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης

 

Το  profile - PICK 2016

http://www.plusmedia.gr/docs/profile_pick_2016/

 

Το youtube channel του PICK 2016:

 http://www.youtube.com/user/PickPatras?feature=watch

 

Το επίσημο site του PICK 2016

http://www.pickpatras.gr/

Η επίσημη σελίδα στο facebook του PICK 2016

www.facebook.com/pages/PICKPATRAS/225695184137545?fref=ts

Έχει διαβαστεί 1030 φορές

Περιεχόμενο

Πατήστε play για να δείτε

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Ακολουθήστε μας...

 

Κατακόρυφος Ολισθητής Αντικειμένων