Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Στην Ολυμπιάδα ο αθλητής του ΙΑΣΩΝ Κάμερον-Αλέξανδρος Μαραμενίδης
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Στην Ολυμπιάδα ο αθλητής του ΙΑΣΩΝ Κάμερον-Αλέξανδρος Μαραμενίδης

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Στην Ολυμπιάδα ο αθλητής του ΙΑΣΩΝ Κάμερον-Αλέξανδρος Μαραμενίδης

Την ημέρα που η Πάτρα φιλοξένησε την Ολυμπιακή φλόγα στο ταξίδι της για την Ολυμπιάδα του 2024 στο Παρίσι, ο αθλητής του ιστιοπλοϊκού ομίλου της Πάτρας ΑΙΟΡ ΙΑΣΩΝ Κάμερον-Αλέξανδρος Μαραμενίδης κέρδισε τη θέση του στη Ολυμπιάδα

για το ιστιοπλοϊκό αγώνισμα της Αετοσανίδας FORMULA KITE.

Ο Κάμερον παρότι κάτω από πολύ μεγάλη αγωνιστική και ψυχολογική πίεση, απέδειξε ότι  έχει ψυχή και στόφα πρωταθλητή. Τώρα χωρίς άγχος πλέον, θα διεκδικήσει μια θέση στο όνειρο. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία και θα είμαστε εκεί για ότι χρειαστεί.

Ο όμιλος πίστεψε και επένδυσε στο αγωνιστικό kiteboarding, από τα πρώτα του βήματα που έγιναν στην Ελλάδα το 2018, πρωτοστατώντας στη διάδοσή του με σεμινάρια, αγώνες και ενεργοποίηση αθλητικού δυναμικού. Για αυτό και είναι ο όμιλος με τις μεγαλύτερες και περισσότερες διακρίσεις στην Ελλάδα στο kiteboarding, με κορυφαία στιγμή έως τώρα, την πρόκριση του πρωταθλητή Ελλάδας και αθλητή του στην Ολυμπιάδα του 2024 που θα διεξαχθεί στο Παρίσι.

Το Σεπτέμβριο του 2024 και έναν μήνα μόλις μετά την Ολυμπιάδα, ο ΙΑΣΩΝ θα φιλοξενήσει στην Πάτρα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kiteboarding. Η ανάπτυξη του ναυταθλητισμού, του ναυταθλητικού τουρισμού και η αξιοποίηση του μοναδικού θαλάσσιου γηπέδου που διαθέτει η Πάτρα, θέλει πράξεις και όχι μόνο λόγια και ανακοινώσεις. Είναι κρίσιμη η στήριξη όλων και ειδικά των φορέων της πόλης στην μεγάλη προσπάθεια ήδη γίνεται μεθοδικά και αποτελεσματικά.


Έχει διαβαστεί 483 φορές