Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης
από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Ο Γιώργος ήταν σε όλους μας γνωστός και αγαπητός από το τικ τοκ καθώς ανέβαζε καθημερινά βίντεο με την εξέλιξη της υγείας του
Την τελευταία του πνοή άφησε ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης με καταγωγή από τις Σέρρες, που έδινε μάχη με την υγεία του, καθώς έπασχε από Λέμφωμα Burkitt (σπάνια μορφή καρκίνου), που ξεκινά από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού που ονομάζονται Β κύτταρα.
Η οικογένεια του 30χρονου ποδοσφαιριστή είχε κάνει έκκληση για να μαζευτεί ένα ποσό που θα καλύψει τις ανάγκες για την περιπέτεια της υγείας του, το οποίο και καλύφθηκε μέσα σε μία μέρα.
Ο Γιώργος πάλεψε σκληρά ως το τέλος και εδινε καθημερινά δύναμη σε άλλους καρκινοπαθείς μέσα από τα βίντεο του, ώστε να μην χάνουν την πίστη τους για ζωή.Όλοι μας τον γνωρίσαμε από την εφαρμογή του τικ τοκ και αγωνιούσαμε για την κατάσταση της υγείας του.Εκφράζουμε στην οικογένεια του τη βαθιά μας θλίψη για τον χαμό του Γιώργου. Συλλυπητήρια στους οικείους του....
Το Πυροσβεστικό Σώμα στην Ηλεία δέχεται ισχυρό πλήγμα, καθώς ύστερα από την διαδικασία ολοκλήρωσης των αιτήσεων συμμετοχής για την προκήρυξη 2.500 Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης, 36 άτομα μένουν εκτός, με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση του σώματος.
Η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε και το Μεσολόγγι. Ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Ελεούσας, μετατρέποντας το ανοιξιάτικο τοπίο σε χειμωνιάτικο σκηνικό. Λευκό στρώμα κάλυψε δρόμους και χωράφια.
Δικογραφία σε βάρος ενός 50χρονου άνδρα έχει σχηματίσει το Α.Τ. Αγρινίου για περιστατικό που σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 31/3 σε χωριό του Ξηρομέρου.