Αρχική Ειδήσεις Πολιτισμός Αίγιο: Συναυλία για το “Χαμόγελο του Παιδιού”, την Κυριακή 26 Ιουνίου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.Το κατάλαβα
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Αίγιο: Συναυλία για το “Χαμόγελο του Παιδιού”, την Κυριακή 26 Ιουνίου

από Lepanto RTV

στο Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς”

Η μουσική συναντά την αγάπη και το τραγούδι συναντά το παιδικό χαμόγελο, στη συναυλία με αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου που παρουσιάζεται την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 9 μ.μ. στο Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς” στο Αίγιο, με γενικό τίτλο “Τραγουδάμε για τα παιδιά” και στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2016 του Δήμου Αιγιαλείας

. Πρόκειται για μια μουσική και χορευτική σύμπραξη που θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό, μιας και τα έσοδα θα διατεθούν στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

 

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παλιά λαϊκά και έντεχνα ελληνικά τραγούδια, ορχηστρικές συνθέσεις, ευρωπαϊκούς και ελληνικούς ρυθμούς, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μαγική, πότε διασκεδαστική και πότε συγκινητική, σε συνδιοργάνωση της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και του Πρότυπου Ωδείου Αιγίου.

 

Συμμετέχουν: Η  χορωδία  και  ορχήστρα  του  Πρότυπου Ωδείου Αιγίου, η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας, η Χορωδία  ΚΑΠΗ  Αιγίου, ο Χορευτικός  Όμιλος  Αιγίου, η Λέσχη  Χορού  “Dancing Club”, η Σχολή χορού “Salon de Ballet” και η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου.

 

Τιμή εισιτηρίου 5€.

 

Έχει διαβαστεί 983 φορές

Περιεχόμενο

Πατήστε play για να δείτε

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Ακολουθήστε μας...

 

Κατακόρυφος Ολισθητής Αντικειμένων