Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά «Φράγμα» στην Κάτω Αχαΐα για την Παναχαϊκή - Μεγάλη νίκη της Αχαϊκής
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

«Φράγμα» στην Κάτω Αχαΐα για την Παναχαϊκή - Μεγάλη νίκη της Αχαϊκής

από Lepanto RTV
«Φράγμα» στην Κάτω Αχαΐα για την Παναχαϊκή - Μεγάλη νίκη της Αχαϊκής

Δεύτερη ήττα για φέτος για την Πατρινή ομάδα

Ντέρμπι για γερά νεύρα αποδείχθηκε το ματς της Αχαϊκής με την Παναχαϊκή που έγινε την Κυριακή, στο Στάδιο της Κάτω Αχαΐας. Η Αχαϊκή πέτυχε μία σημαντική νίκη με το σπαθί της, με 1-0, αναγκάζοντας την Παναχαϊκή να υποστεί την δεύτερή της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν με 1-0 με γκολ του Ντάζου στο 7’, καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να αιφνιδιάσουν την Παναχαϊκή που στη συνέχεια προσπάθησε να ισοφαρίσει.

Η Πατρινή ομάδα έφτασε στο 28' στην επίτευξη ενός τέρματος με τον Γκίνο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε, αφού σύμφωνα με τον επόπτη ο Σιαλμάς ήταν σε θέση οφσάιντ.

Η Παναχαϊκή συνέχισε στο ίδιο μοτίβο επιθετικά, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, απέναντι όμως σε μία Αχαϊκή που έχοντας σε αρκετά καλή μέρα τον πρώην «κοκκινόμαυρο» Ιωσήφ Λμαπρόπουλο, αμυνόταν σθεναρά και με ψυχή.   

Μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 44΄με τον Μπουρλάκη αρχικά και τον Ελευθεριάδη στη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη τα έπαιξαν όλα για όλα, ελπίζοντας να φτάσουν στην ανατροπή που είχαν πετύχει και την περασμένη αγωνιστική.

 

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος από τον πάγκο έριξε όλα τα επιθετικά του ατού, προσπαθώντας να βρει τους διαδρόμους προς την εστία των αντιπάλων, με τον Σπανό να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Παναχαϊκής και τον Μαστραντωνάκη, με τον Μωραΐτη να μπαίνουν στο παιχνίδι.

Τα τελευταία λεπτά ήταν για γερά νεύρα. Η Παναχαϊκή έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μωραΐτη στο 85’ (απέκρουσε ο Δρακόπουλος και στην επαναφορά ο Ελευθεριάδης δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία) και τον Ελευθεριάδη στο 87’.

Η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα μέσα, με τον Δρακόπουλο και την άμυνα της Αχαϊκής να είναι σε μεγάλη μέρα, φτάνοντας έτσι σε μία σημαντική νίκη που πανηγυρίστηκε δεόντως από τους φιλάθλους των γηπεδούχων.

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος, Ρίλντι, Κωνσταντινόπουλος, Δριμάλας (90’ Μεντζελόπουλος)  Λαμπρόπουλος (91’ Μαντάς),Κωστούλας, Γεωργόπουλος, Αναγνωστόπουλος (73’ Αγγελόπουλος)

Παναχαϊκή: Βρονταράς, Βλάχος, Αδαμόπουλος, Δημητρίου (79’ Μωραίτης) , Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης (50’ Σπανός), Γκίνο, Ελευθεριάδης, Μπουρλάκης (62’ Μαστραντωνάκης), Σιαλμάς.

 
Έχει διαβαστεί 1784 φορές