Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Σήμερα Πέμπτη η τελετή έναρξης του «Pythia Cup 2024» στο Μώλο της Ιτέας
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Σήμερα Πέμπτη η τελετή έναρξης του «Pythia Cup 2024» στο Μώλο της Ιτέας

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Σήμερα Πέμπτη η τελετή έναρξης του «Pythia Cup 2024» στο Μώλο της Ιτέας

Σήμερα Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024, στις 21:15 στο Μώλο της Ιτέας, θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του Διεθνούς Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών Κ19 «Pythia Cup 2024».

Το Τουρνουά συνδιοργανώνουν ο Δήμος Δελφών, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, το Δίκτυο για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό στη Φωκίδα «Δίκτυο Δελφών», η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας, η Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, ενώ έχει και την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τελετής, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των αποστολών των Εθνικών Ομάδων που συμμετέχουν στο Τουρνουά, ενώ επίσης το δικό του τόνο στη βραδιά θα δώσει το χορευτικό τμήμα του Μουσικοχορευτικού και Λαογραφικού Ομίλου Ιτέας «Το Χοροστάσι».

Το αγωνιστικό σκέλος θα λάβει χώρα από αύριο, Παρασκευή 19 Ιουλίου έως την Κυριακή 21 Ιουλίου και θα πάρουν μέρος, εκτός από την Εθνική ομάδα της Ελλάδας, οι έξι κορυφαίες Εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης της Παγκόσμιας κατάταξης, οι Εθνικές ομάδες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, του Ισραήλ, της Ιταλίας, της Κροατίας, της Ολλανδίας και της Ουγγαρίας. Σημειώνεται ότι, το Τουρνουά εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας καθώς και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που θα διεξαχθεί στην Κίνα.

 


Έχει διαβαστεί 811 φορές

  •