Αρχική Ειδήσεις Τοπικά 10ΩΡΗ Κάρτα «ΜΑΖΙ» της Γέφυρας: Μοιράζεσαι τις στιγμές σου, διαγωνίζεσαι, κερδίζεις…
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

10ΩΡΗ Κάρτα «ΜΑΖΙ» της Γέφυρας: Μοιράζεσαι τις στιγμές σου, διαγωνίζεσαι, κερδίζεις…

από Lepanto RTV

Διαβάστε περισσότερα

Μέσω της σελίδας mazi-gefyra στο Facebook διεξάγεται κάθε εβδομάδα ένας διαγωνισμός για την καλύτερη ιστορία μεταξύ όσων έστειλαν εκδρομείς που χρησιμοποίησαν τη 10ωρη κάρτα με επιστροφή της Γέφυρας για το Σαββατοκύριακο. Ο κύριος Γιώργος Αμπατζίδης που κέρδισε την περασμένη εβδομάδα τον διαγωνισμό για μια δωρεάν κάρτα «ΜΑΖΙ», έστειλε την πιο κάτω περιγραφή:

 

«Χρησιμοποιήσαμε την καλοκαιρινή κάρτα «ΜΑΖΙ» για να επισκεφτούμε το Λιδωρίκι, όπου η γυναίκα μου ξεκινά το αγροτικό της. Ταξίδι χωρίς GPS μετά από καιρό (αφού ανακαλύψαμε πως το ξεχάσαμε στην Πάτρα έχοντας περάσει ήδη τη Ναύπακτο) δεν ήταν παράξενο που στην Ερατεινή πήραμε μια λάθος στροφή η οποία μας στοίχισε μία επιπλέον ώρα ταξιδιού. Φτάσαμε αργοπορημένοι και πολύ πεινασμένοι στο Λιδωρίκι, όπου ανακαλύψαμε πως η μοναδική ταβέρνα που ανοίγει τα μεσημέρια εκείνο το Σάββατο θα ήταν κλειστή εκτάκτως. Είδαμε τρία υποψήφια σπίτια, η γυναίκα μου διευθέτησε κάποια διαδικαστικά θέματα στο Κέντρο Υγείας και στον γυρισμό καθίσαμε για φαγητό στην Τολοφώνα, χάνοντας ξανά τον δρόμο μόλις κατεβήκαμε από το βουνό (αυτή τη φορά χωρίς να απομακρυνθούμε πολύ από τη διαδρομή μας). Πριν γυρίσουμε Πάτρα και μιας και είχαμε ακόμα χρόνο πριν συμπληρωθούν οι 10 ώρες που δίνει η κάρτα, κάναμε μια βουτιά στον Μαραθιά και πήραμε καφέδες για τον γυρισμό. Το επόμενο Σαββατοκύριακο σχεδιάζουμε να πάμε στο Νυδρί για μπάνιο (και σαλάμι Λευκάδος) ξανά με την κάρτα «ΜΑΖΙ».

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ «ΜΑΖΙ»

Η κάρτα «ΜΑΖΙ» είναι ένα εποχικό εκπτωτικό προϊόν της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» που προσφέρει διέλευση μετ’ επιστροφής εντός 10 ωρών στην τιμή των 13,60€.

Είναι διαθέσιμη προς πώληση από όλους τους θαλάμους διοδίων και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Γέφυρας (εντός του κτηρίου που βρίσκεται δίπλα στον Σταθμό Διοδίων του Αντιρρίου).   

Αφορά αποκλειστικά οχήματα «κατηγορίας 2», αυτά δηλαδή που για ευκολία αποκαλούμε Ι/Χ ή επιβατικά, με ύψος που δεν ξεπερνά τα 2 μέτρα.   

Για την καλοκαιρινή σεζόν του 2018, το προϊόν θα είναι διαθέσιμο κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι και αυτό της 8ης & 9ης Σεπτεμβρίου 2018.

Για όλες τις ημέρες του χρόνου είναι διαθέσιμη (επίσης στην τιμή των 13,60€) η  κάρτα μετ’ επιστροφής « Aller – Retour » της Γέφυρας με διάρκεια 3 ωρών.

Έχει διαβαστεί 1465 φορές