Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ: Πρωτοφανής η κατάσταση διάλυσης του Δήμου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ: Πρωτοφανής η κατάσταση διάλυσης του Δήμου

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ: Πρωτοφανής η κατάσταση διάλυσης του Δήμου

«Σκουπίδια, τρωκτικά και βάτα πλημμυρίζουν την Δυτική Αχαΐα, που παραμένει βυθισμένη στο σκοτάδι!»

Πάσχα στο σκοτάδι, με «βουνά» από σκουπίδια, στρατούς από τρωκτικά  και αποκλεισμένες περιοχές από βάτα και χόρτα, επιφυλάσσει για τους δημότες της Δυτικής Αχαΐας, ο Δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, Άγγελος Στεργιόπουλος, κατήγγειλε ότι «η κατάσταση στο κέντρο του Δήμου, αλλά και σε όλες τις κοινότητες, έχει φθάσει στο απροχώρητο: Η κατάσταση διάλυσης του Δήμου είναι πρωτοφανής: Τα σκουπίδια έχουν πλημμυρίσει κάθε γωνιά της Δυτικής Αχαΐας, με τα τρωκτικά να κάνουν… πάρτι, απειλώντας τη δημόσια υγεία. Ενώ οι αγροτικοί δρόμοι, οι κοινόχρηστοι χώροι, ακόμα και οι παιδικές χαρές,  παραμένουν ακαθάριστες και θυμίζουν… ζούγκλα!

 

Την ίδια ώρα, ο δημοτικός φωτισμός είναι διαλυμένος: Ακόμα και η πλατεία Δημοκρατίας στο κέντρο του Δήμου, είναι βυθισμένη στο σκοτάδι, αφού πολλές κολώνες ηλεκτροφωτισμού παραμένουν εδώ και μήνες σβηστές! Ίδια και χειρότερη εικόνα, σε όλες τις κοινότητες του Δήμου: Ούτε τις καμένες λάμπες δεν μπορεί να αλλάξει ο κ. Αλεξόπουλος, που κατά τα άλλα, θα ήταν ο… αναγεννητής του Δήμου μας!»

 

Για να συμπληρώσει ο επικεφαλής της Παράταξης «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα»:

«Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, όπως φαίνεται, κουράστηκε και πελάγωσε νωρίς: Όχι μόνο δεν μπορεί να συντονίσει τους αντιδημάρχους του, αλλά παραμένει και ο ίδιος άφαντος! Επιτέλους, ας αρθεί στο ύψος της αποστολής του. Του θυμίζουμε, αν δεν το έχει καταλάβει, ότι είναι… Δήμαρχος: Ας αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και ας ασχοληθεί με την καθημερινότητα των πολιτών του!

Μήπως άραγε ο κ. Αλεξόπουλος, δεν βρίσκεται στη Δυτική Αχαΐα, αλλά στις… Βρυξέλες, από τις οποίες όπως υποσχόταν προεκλογικά θα… έφερνε  κονδύλια για το Δήμο μας;»

 


Έχει διαβαστεί 132 φορές

  •