Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Αγρίνιο: Δυο καταγγελίες για ενδοσχολική βία στο μικροσκόπιο της αστυνομίας
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Αγρίνιο: Δυο καταγγελίες για ενδοσχολική βία στο μικροσκόπιο της αστυνομίας

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Αγρίνιο: Δυο καταγγελίες για ενδοσχολική βία στο μικροσκόπιο της αστυνομίας

δικογραφίες σε βάρος ανηλίκων αλλά και καθηγητή…

Δικογραφίες για δυο περιστατικά ενδοσχολικής βίας σχηματίστηκαν από τις αστυνομικές αρχές του Αγρινίου. Ερευνώνται τα συμβάντα.

Στη μία περίπτωση τρεις μαθητές στο Αγρίνιο κατηγορούνται για απειλή, εξύβριση και πρόκληση σωματικής βλάβης. Των δυο τα στοιχεία είναι γνωστά.


Θύμα τους φέρεται να είναι 16χρονος μαθητής από την πλευρά του οποίου υποβλήθηκε μήνυση ενώ κατηγορία αντιμετωπίζει και εκπαιδευτικός του σχολείου.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη χθες σε Λύκειο της πόλης όπου αρχικά ένας 16χρονος φέρεται να χτύπησε με γροθιά συνομήλικο του ενώ στη συνέχεια το ίδιο έπραξε και ο αδερφός του.


Το φερόμενο θύμα αποχώρησε από το σχολείο και φέρεται έξω από αυτό να δέχτηκε επίθεση και από τρίτο μαθητή, αγνώστων στοιχείων.

Ο μαθητής που δέχτηκε επίθεση μετέβη και στο Νοσοκομείο ενώ οι οικείοι του ζήτησαν την ποινική δίωξη των μαθητών αλλά και του εκπαιδευτικού που φέρεται να τον παρότρυνε να αποχωρήσει από το σχολείο και στη συνέχεια δέχτηκε επίθεση και έξω από αυτό. Ο καθηγητής κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.


Το έτερο συμβάν φέρεται να διαδραματίστηκε σε γυμνάσιο όπου μαθητής καταγγέλλει πως υπέστη ενδοσχολική βια. Από τους οικείους του υποβλήθηκε μήνυση με τις αστυνομικές αρχές να συνεχίζουν την προανακριτική διαδικασία ερευνώντας τα καταγγελλόμενα και σχηματίζοντας σχετική δικογραφία.


Πηγή: https://www.agrinionews.gr
Έχει διαβαστεί 337 φορές