Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Αγρίνιο: Παραδόθηκαν τρεις ακόμη «μαϊμού» λογιστές
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Αγρίνιο: Παραδόθηκαν τρεις ακόμη «μαϊμού» λογιστές

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Αγρίνιο: Παραδόθηκαν τρεις ακόμη «μαϊμού» λογιστές

Πρόκειται για Ρομά που ήταν μέλη σπείρας απατεώνων με πανελλαδική δράση.

Στην εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων που εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες σε ολόκληρη τη χώρα αποκομίζοντας πάνω από 630 χιλιάδες ευρώ, προχώρησαν οι αρχές του Αγρινίου στις αρχές Μαΐου έπειτα από επιχείρηση.

Η αστυνομία του Αγρινίου είχε προχωρήσει σε επτά συλλήψεις, κυρίως Ρομά με τις δύο εγκληματικές οργανώσεις να έχουν ως βάση περιοχές της Κορινθίας και να δρουν το τελευταίο εννιάμηνο.

Τα μέλη των δύο εγκληματικών οργανώσεων υποδύονταν τους λογιστές, έβαζαν στο στόχαστρο ιδίως γιατρούς και χρησιμοποιώντας τις χρηματοπιστωτικές δυνατότητες τραπεζικών εφαρμογών προέβαιναν σε αμέτρητες απάτες πανελλαδικώς.

Τρεις ακόμη «μαϊμού» λογιστές παραδόθηκαν το πρωί της Τετάρτης (21/5) στην Αστυνομία στο Αγρίνιο παρουσία του δικηγόρου τους. Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Πρόκειται για μία 42χρονη, έναν 28χρονο και έναν 24χρονο, όλοι τους Ρομά με καταγωγή από την Κορινθία, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αγρινίου και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας (Αγρίνιο). Επίσκεψη - "έκπληξη" του Κ. Μητσοτάκη στον "αέρα" του Live You! Συνάντηση Μητσοτάκη με την Επίτροπο Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της ΕΕ – «Η Ελλάδα έχει αφήσει οριστικά πίσω της τα δύσκολα»





πηγή:agriniopress

Έχει διαβαστεί 185 φορές


  •