Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Αχαΐα: Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και τράκαρε με ανήλικο μέσα στο αυτοκίνητο- Ήταν και μεθυσμένος
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Αχαΐα: Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και τράκαρε με ανήλικο μέσα στο αυτοκίνητο- Ήταν και μεθυσμένος

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Αχαΐα: Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και τράκαρε με ανήλικο μέσα στο αυτοκίνητο- Ήταν και μεθυσμένος

Τραυματίστηκε ανήλικος συνεπιβάτης

Συνελήφθησαν, χθες σε περιοχή του Ερυμάνθου και στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Ερυμάνθου και του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, ανακοινώνει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη, χθες το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι οδηγώντας
αυτοκίνητο, με συνεπιβάτη έναν 16χρονο, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε παρακείμενο αυλάκι, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ο οδηγός
και ο ανήλικος.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», για διενέργεια εξετάσεων και νοσηλεία.

Σε έλεγχο αλκοολομέτρησης που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του οχήματος οδηγούσε ύπο την επείρια μέθης, ενώ στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι
οδηγώντας αυτοκίνητο προκάλεσε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, προσκρούοντας σε δύο αυτοκίνητα που ήταν προσωρινά ακινητοποιημένα προ του ερυθρού σηματοδότη και σε έλεγχο αλκοολομέτρησης που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε ύπο την επήρεια μέθης. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.

Έχει διαβαστεί 192 φορές



  •