Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Αποκάλυψη για τη Μαλένα: Οι καταθέσεις των γιατρών καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Αποκάλυψη για τη Μαλένα: Οι καταθέσεις των γιατρών καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
Αποκάλυψη για τη Μαλένα: Οι καταθέσεις των γιατρών καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου

συνεχίζονται πολύ εντατικά οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών

Υπό άκρα μυστικότητα συνεχίζονται πολύ εντατικά οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών για την υπόθεση των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Κατέθεσαν, χωρίς να γίνει γνωστό, όλοι οι γιατροί δύο νοσοκομείων για τον θάνατο της Μαλένας.

Ετσι ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη οι καταθέσεις πέντε γιατρών και νοσηλευτών του Ογκολογικού νοσοκομείου «Ελπίδα» αλλά και της μονάδας ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», στο τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, για τον θάνατο της Μαλένας τον Απρίλιο του 2019.

Ανάμεσα σε αυτούς που κατέθεσαν είναι και ο 42χρονος εντατικολόγος που προσπάθησε να κάνει την ανάνηψη στη Μαλένα, ο οποίος είναι ο ίδιος που έκανε την ανάνηψη στην Τζωρτζίνα τον Ιανουάριο του 2022.


Ο συγκεκριμένος εντατικολόγος είχε περιγράψει μάλιστα στην Αστυνομία την παντελώς αδιάφορη στάση της 33χρονης κατηγορούμενης, όταν της ανακοίνωσε ότι το παιδί της απεβίωσε, η οποία έκανε ερωτήσεις για τον απινιδωτή.

Οι γιατροί από το ογκολογικό νοσοκομείο «Ελπίδα» κατέθεσαν πως η Μαλένα δεν είχε σε καμία περίπτωση ηπατική ανεπάρκεια. Τόνισαν πως επρόκειτο για έναν αιφνίδιο θάνατο και μάλιστα το παιδί δεν είχε παρουσιάσει συμπτώματα ικτέρου, ούτε αναπνευστικά προβλήματα.

Σημειώνεται ότι υπάρχουν γιατροί που ασχολήθηκαν τόσο με την υπόθεση της Μαλένας όσο και με της Τζωρτζίνας, και επισήμαναν και στην περίπτωση της Μαλένας την καθυστέρηση ενημέρωσης της 33χρονης μητέρας όταν το παιδί έπαθε την ανακοπή.


Έχει διαβαστεί 820 φορές