Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΠΑΤΡΑ: Μέχρι και 1,30 ευρώ η φρατζόλα! Στα ύψη η τιμή του ψωμιού
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΠΑΤΡΑ: Μέχρι και 1,30 ευρώ η φρατζόλα! Στα ύψη η τιμή του ψωμιού

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΤΡΑ: Μέχρι και 1,30 ευρώ η φρατζόλα! Στα ύψη η τιμή του ψωμιού

Νέα αύξηση καταγράφεται στην τιμή του ψωμιού

Νέα αύξηση καταγράφεται στην τιμή του ψωμιού. Στην Πάτρα η φρατζόλα των 350 γραμμαρίων έφτασε να κυμαίνεται από 1.10 ευρώ έως και 1.30 ευρώ με το κιλό να ξεπερνάει τα 2 ευρώ και περιπτώσεις χωριάτικου ψωμιού να φτάνουν έως και τα 2,60 το κιλό.  Μάλιστα οι αρτοποιοί δεν αποκλείουν να έχουμε και άλλες αυξήσεις, καθώς οι ανατιμήσεις σε κάποιες από τις  πρώτες ύλες όπως το γάλα, συνεχίζονται και σε συνδυασμό με την ακρίβεια στο ρεύμα, θα είναι πολύ δύσκολο, όπως λένε, να συνεχίζουν να βάζουν πλάτη διότι αυτό θα τους οδηγήσει σε λουκέτο.

Ο πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Πάτρας, Επαμεινώνδας Ανδρεόπουλος ανέφερε ότι η αύξηση στο ψωμί έχει γίνει καθώς η τιμή του μετά το μπαράζ των ανατιμήσεων του προηγούμενου χρονικού διαστήματος, αλλά και η αύξηση στην ενέργεια που συνεχίζεται δεν άφησε περιθώρια να κρατήσουμε τις τιμές. Βέβαια, ακόμα και τώρα η τιμή του ψωμιού, δεν είναι αυτή που θα έπρεπε, δηλαδή ιδανικά θα έπρεπε να είναι πάνω από 1.50 ευρώ η φραντζόλα!

Στο μεταξύ, δεν είναι μόνο το ψωμί που έχει πάρει αύξηση καθώς όλα τα προϊόντα που πωλούνται στους φούρνους έχουν πάρει και αυτά την ανιούσα!


Έχει διαβαστεί 809 φορές