Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Α.Π.Θ.: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ διαχωρισμός σε φαρμακευτική ή μη: Λάθος σενάριο για την κεταμίνη!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Α.Π.Θ.: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ διαχωρισμός σε φαρμακευτική ή μη: Λάθος σενάριο για την κεταμίνη!

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
Α.Π.Θ.: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ διαχωρισμός σε φαρμακευτική ή μη: Λάθος σενάριο για την κεταμίνη!

στο μικροσκόπιο βρίσκονται όλοι οι πιθανοί τρόποι προμήθειας κεταμίνης

Διαψεύδει κατηγορηματικά το Εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  την πληροφορία που χθες έκανε το γύρο της Ελλάδος σε σχέση με την κεταμίνη που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα. Όπως μετέδωσε  το Star η κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας είναι «καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη». Αυτό θα σήμαινε  ότι η κεταμίνη που σκότωσε στην Τζωρτζίνα έρχεται από το περιβάλλον εντός του νοσοκομείου. Όμως αυτό είναι κάτι που διαψεύδουν  κατηγορηματικά από το Εργαστήριο αφού σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει «διαχωρισμός» για το αν η ουσία  είναι φαρμακευτική ή μη.

Κατά το σενάριο της εκπομπής του Star εφόσον αυτός που προμήθευσε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα τη βρήκε στη μαύρη αγορά, θα έπρεπε να έχει δηλωθεί νωρίτερα από κάποιο νοσοκομείο ή φαρμακαποθήκη η απώλειά της. Σε διαφορετική περίπτωση η κεταμίνη έχει βρεθεί και δοθεί στον δράστη μέσα από το νοσοκομειακό περιβάλλον, πράγμα το οποίο θα έδινε  νέα πτυχή στην πολύκροτη υπόθεση και θα γεννήσει πολλά νέα ερωτήματα…! Όμως και πάλι το σενάριο αυτό διαψεύδεται, ενώ είναι τοις πάσι γνωστό ότι η κεταμίνη ή special K βρίσκεται πανεύκολα στην αγορά των ναρκωτικών.

Στο μεταξύ στο μικροσκόπιο βρίσκονται από τις Αρχές όλοι οι πιθανοί τρόποι προμήθειας κεταμίνης. Γιατροί σε όλη τη χώρα που τα τελευταία 3 χρόνια συνταγογράφησαν τέτοια ουσία, κτηνίατροι που προμηθεύονται κεταμίνη για θεραπείες, διακινητές ναρκωτικών αλλά και «κινήσεις» στο διαδίκτυο. Θα πρέπει να τονιστεί πως η κεταμίνη δόθηκε στην Τζωρτζίνα ενδοφλέβια ώστε να δράσει αμέσως. Να θυμίσουμε ότι σε σχέση με το θέμα ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου Οθων Παπαδόπουλος είχε δηλώσει: «Έχει μεγάλη σημασία, γιατί έτσι θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε την πιθανή προέλευση της ουσίας. Η έρευνά μας εξακολουθεί να έχει ως επίκεντρο το φονικό όπλο. Έχουμε την πληροφόρηση ότι είναι διαφορετική η χημική σύσταση μεταξύ της κεταμίνης που χορηγείται από το νοσοκομείο, καθώς και τις παρόμοιες αντίστοιχες φαρμακευτικές ουσίες που διακινούνται παράνομα»!


Έχει διαβαστεί 740 φορές