Αρχική Ειδήσεις Τοπικά AXAΪΑ – ΗΛΕΙΑ – ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Αυτοί είναι η νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

AXAΪΑ – ΗΛΕΙΑ – ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Αυτοί είναι η νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
AXAΪΑ – ΗΛΕΙΑ – ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Αυτοί είναι η νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης

Οι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τοποθετούνται με θητεία που λήγει την 31η Ιουλίου 2026

Από την ερχόμενη Πέμπτη, νέοι διευθυντές αναλαμβάνουν τα ηνία στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η ανακοίνωση της απόφασης τοποθέτησης των νέων διευθυντών δεν έκρυβε εκπλήξεις και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της «Π» για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την εκπαίδευση στη Δυτική Ελλάδα.

Συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας τοποθετήθηκε ο Νικόλαος Κλάδης που είχε υπηρετήσει στην αντίστοιχη θέση του νομού Ηλείας.

Στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας τοποθετήθηκε η Ευγενία Πιερρή η οποία έχει υπηρετήσει και κατά το παρελθόν τη θέση αυτή.

Ο προκάτοχός της, Ανδρέας Ζέρβας, τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας και στην αντίστοιχη θέσης της Πρωτοβάθμιας θα αναλάβει καθήκοντα ο Ανδρέας Καρατζάς.
Στην Αιτωλοακαρνανία, στη θέση του διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τοποθετήθηκε ο Αχαιός Νικόλαος Δελέγκος και στη Δευτεροβάθμια ο Χρήστος Καζαντζής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, οι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τοποθετούνται με θητεία που λήγει την 31η Ιουλίου 2026.
Οι νέοι διευθυντές υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία έως και την Πέμπτη 21 Ιουλίου.


Έχει διαβαστεί 485 φορές