Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΠΑΤΡΑ: Οδύσσεια φοιτητή… για ένα ψαροκόκκαλο!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΠΑΤΡΑ: Οδύσσεια φοιτητή… για ένα ψαροκόκκαλο!

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΤΡΑ: Οδύσσεια φοιτητή… για ένα ψαροκόκκαλο!

Τα χάλια του συστήματος Υγείας

Η είδηση του θανάτου του 49χρονου Θεόδωρου Νεμουτιάνου που συγκλόνισε το Πανελλήνιο «ξύπνησε» δυσάρεστες μνήμες για μητέρα νεαρού φοιτητή από την Αθήνα που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Πατρών και επικοινώνησε με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» για να καταγγείλκατήγγειλε τον δικό της «Γολγοθά», όταν το παιδί της κατάπιε ψαροκόκαλο και χρειάστηκε να απευθυνθεί και στα δυο νοσοκομεία της πόλης.

Οπως υποστηρίζει, μετά την αδυναμία αναζήτησης ιδιώτη γιατρού, ο νεαρός μετέβη στο ΠΓΝΠ που δεν εφημέρευε και τον παρέπεμψαν στον «Αγιο Ανδρέα». Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η μητέρα, η γιατρός του Ρίου την ενημέρωσε πως βρίσκεται σε εφημερία για την κάλυψη των αναγκών των ασθενών της Κλινικής, ενώ μέσω τηλεφωνικής κλήσης στο Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέα» της συνέστησαν, όπως ισχυρίζεται, να μην μπει στον κόπο το παιδί να πάει, καθώς ο ΩΡΛ απουσίαζε και θα επέστρεφε σε πέντε ημέρες.

Τελικά ο φοιτητής ταξίδεψε στην Αθήνα για να απαλλαγεί από το ξένο σώμα που είχε «καρφωθεί» στον λαιμό του, ενώ η μητέρα του κατήγγειλε το περιστατικό εγγράφως στον τότε υπ. Υγείας, Βασίλη Κικίλια.


Έχει διαβαστεί 476 φορές