Την Κυριακή στη 1 μετά το μεσημέρι, ψήνουμε το αρνί, χορεύουμε, και διασκεδάζουμε!
Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από όλη την Ελλάδα με τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου και του Δήμου Πατρέων. Μουσική συντροφιά με πολύ γνωστά ονόματα της δημοτικής σκηνής με όπως τον Άγγελο Σαμαντά , τη Μαρία Αλιφέρη, και στο κλαρίνο ο Κώστας Κάραλης .
Παρουσιάζει η Σοφία Καυκοπούλου.
Κυριακή του Πάσχα στη 1 στο Lepanto από τον πανέμορφο χώρο της Πλαζ.
Xορηγοί: Πλαζ, super market Αράπης, Λουξ, Ζαχαροπλαστείο Γλυκοτεχνίες!
Το Πυροσβεστικό Σώμα στην Ηλεία δέχεται ισχυρό πλήγμα, καθώς ύστερα από την διαδικασία ολοκλήρωσης των αιτήσεων συμμετοχής για την προκήρυξη 2.500 Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης, 36 άτομα μένουν εκτός, με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση του σώματος.
Η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε και το Μεσολόγγι. Ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Ελεούσας, μετατρέποντας το ανοιξιάτικο τοπίο σε χειμωνιάτικο σκηνικό. Λευκό στρώμα κάλυψε δρόμους και χωράφια.
Δικογραφία σε βάρος ενός 50χρονου άνδρα έχει σχηματίσει το Α.Τ. Αγρινίου για περιστατικό που σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 31/3 σε χωριό του Ξηρομέρου.