Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Βρέθηκε ο 43χρονος γιατρός που εξαφανίστηκε στην Ακράτα- Έξω από το ιατρείο του
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Βρέθηκε ο 43χρονος γιατρός που εξαφανίστηκε στην Ακράτα- Έξω από το ιατρείο του

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Βρέθηκε ο 43χρονος γιατρός που εξαφανίστηκε στην Ακράτα- Έξω από το ιατρείο του

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση εξαφάνισης 43χρονου γιατρού, το αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε σταθμευμένο, κλειδωμένο και με αναμμένα τα alarm στη ΝΕΟ Πατρών - Κορίνθου στο ύψος της Ακράτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας φέρεται να τηλεφώνησε σήμερα το πρωί στη μητέρα του και να της είπε πως είναι καλά στην υγεία του και πως βρίσκεται στην Αθήνα.

Αυτή την ώρα η αστυνομία προσπαθεί να διασταυρώσει την πληροφορία και να εντοπίσει τον άνδρα.

Για τον γιατρό Γιώργο Φιλιππάκη εκδόθηκε silver alert. Έρευνες στην περιοχή της Ακράτας έκανε η αστυνομία και η πυρσοβεστική από το κλιμάκιο Ακράτας και με τη συνδρομή του ειδικού σκύλου της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας. Την υπόθεση χειρίζεται και η Αστυνομική Διεύθυνηε Νοτίου Αιγαίου μιας και η εξαφάνισή του δηλώθηκε στη Ρόδο. Όπως έχει πει η μητέρα του γιατρού, στο protothema.gr τον περίμεναν στη Ρόδο.

Τον περιμέναμε στη Ρόδο», είχε πει η μητέρα του στο protothema.gr. «Δεν είχε κάποιο λόγο να φύγει, δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε και η γυναίκα του απορεί.  Η αστυνομία θα λύσει το μυστήριο, έχουμε εμπιστοσύνη στις Αρχές».

Έχει διαβαστεί 1867 φορές