Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει τις κινητοποιήσεις τους...

«Οι πωλητές των λαϊκών αγορών, όπως και οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, έχουν μπει στο στόχαστρο τη κυβέρνησης, η οποία ακολουθεί κατά βήμα τις πολιτικές της Ε.Ε. και την Κοινή Αγροτική Πολιτική και οδηγεί στο ξεκλήρισμα τους κλάδους αυτούς για να περάσει η αλυσίδα από την παραγωγή ως την κατανάλωση στα χέρια των μεγάλων ομίλων κι έτσι τα αγροτικά προϊόντα να αγοράζονται πολύ φθηνά στο χωράφι και να πωλούνται πανάκριβα στα ράφια μεγιστοποιώντας τα κέρδη των λίγων».

Αυτά τόνισε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, μιλώντας, στο χώρο της λαϊκής αγοράς της Δευτέρας (Σουλίου και Καποδιστρίου), στην κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Πωλητών Λαϊκών Αγορών Αχαΐας ενάντια στην ακρίβεια και στην εξαθλίωση, ενάντια στο νέο φορολογικό νόμο με τον οποίο καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης και Οικονομικών, Διονύση Πλέσσας, διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει τις κινητοποιήσεις τους και τις δίκαιες διεκδικήσεις τους μεταξύ των οποίων είναι καθιέρωση ακατάσχετου επαγγελματικού λογιαρισμού, φορελαφρύνσεις, απόσυρση της υποχρεωτικότητας για ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα για την θεώρηση των αδειών τους.

https://lepantortv.gr/media/images/1707727962847.JPG
Έχει διαβαστεί 208 φορές