Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ο Δήμος Αγρινίου με την Ακτίνα Εθελοντισμού μετείχε στην Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία «Let’s Do It Greece» 2024
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ο Δήμος Αγρινίου με την Ακτίνα Εθελοντισμού μετείχε στην Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία «Let’s Do It Greece» 2024

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Ο Δήμος Αγρινίου με την Ακτίνα Εθελοντισμού μετείχε στην Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία «Let’s Do It Greece»  2024

Οι εθελοντές με ταυτόχρονες δράσεις καθαρισμού των δασών, σε όλη την χώρα, απομάκρυναν όσο μεγαλύτερες ποσότητες σκουπιδιών δημιουργώντας μια μεγάλη ασπίδα προστασίας ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου.

Εθελοντές όλων των ηλικιών  μετείχαν σε δύο δράσεις  καθαρισμού  στο δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου και στη  Γαβαλού, στη γέφυρα πριν την Ι. Μ. Κατερινούς.

Η υπεύθυνη της Ακτίνας  Εθελοντισμού κ. Βούλα Αρτίκου Γουργολίτσα ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν :«Tο μήνυμα του εθελοντισμού είναι μήνυμα της συμμετοχής. Είναι ένα μήνυμα που η Δημοτική Αρχή θέλει να μεταδώσει κάθε χρόνο με ακόμη μεγαλύτερη ορμή. Είναι ευθύνη δική μας να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο».

Η  Ακτίνα Εθελοντισμού ευχαριστεί την Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ για την παραχώρηση δύο λεωφορείων για τη μεταφορά των  εθελοντών και τον πρόεδρο της Κ. Γαβαλούς Ανδρέα Γούλα για τη συμβολή του στη δράση. Συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Γούλας, ο πρόεδρος της Κ. Αγρινίου Κ. Μποκόρος και ο Γ. Κατσαντάς.  

 


Έχει διαβαστεί 823 φορές