Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ : ΕΞΕΛΕΓΗ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ : ΕΞΕΛΕΓΗ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ : ΕΞΕΛΕΓΗ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ

Εξελέγη το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 η Ειδική Συνεδρίαση στο Δήμο Δελφών για την εκλογή του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, νέα Πρόεδρος του οποίου εξελέγη η κ. Χρυσούλα Πονήρη-Σεγδίτσα.

Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, κατά την έναρξη της συνεδρίασης ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καλή θητεία, τονίζοντας τη σημασία που έχει για το Δήμο η ουσιαστική παραγωγή πολιτικής σκέψης και λόγου, εντός του κορυφαίου οργάνου του Δήμου, συνέπεια της οποίας θα είναι και η λήψη σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον του τόπου.

Σε συνέχεια της διαδικασίας ανάδειξης του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου η κ. Χρυσούλα Πονήρη-Σεγδίτσα εξελέγη Πρόεδρος, η κ. Χριστίνα Κορομπίλη Αντιπρόεδρος και η κ. Ιωάννα Καλλία Γραμματέας.

Επίσης, εξελέγησαν και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Δελφών, Πρόεδρος της οποίας είναι ο κ. Χαρίλαος Αγαπητός και μέλη της, από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής οι κ.κ. Ιωάννης Βαρβάτος, Νικόλαος Γιογάκης, Νικόλαος Λουπάκος και Παναγιώτης Μερινόπουλος, με αναπληρωματικούς τους κ.κ. Αθανάσιο Αδαμάκο, Ευστάθιο Μαντζώρο, Σωτήρη Σωτηρόπουλο και Γεώργιο Τσατσαρώνη και από τη μείζονα αντιπολίτευση ο κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος και η κ. Σοφία Αναγνωστάκου, με αναπληρωματικούς τους κ. κ. Μαρίνο Λύτρα και Παντελεήμων Σμαραγδή.


Έχει διαβαστεί 149 φορές