Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη που απουσιάζει εκτός Πατρών

Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών Διονύσης Πλέσσας, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη που απουσιάζει εκτός Πατρών, θα παραστεί στις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα, ανήμερα της επετείου της Ελληνικής Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821 και συγκεκριμένα στην Δοξολογία στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας και αμέσως μετά, στην παρέλαση.

 

Σήμερα το πρωί, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αυτεπιστασίας Κατερίνα Σίμου, κατέθεσε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, κατά την διάρκεια της επετειακής εκδήλωσης των σχολείων της πόλης, με την συνοδεία της Δημοτικής Μπάντας  και την συμμετοχή, φοιτητών και σπουδαστών.

Σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος, ανέφερε: «Τιμάμε όλους εκείνους που έκαναν την Επανάσταση του 1821 και αγωνίστηκαν για την ελευθερία. Εκείνους που πάλεψαν κόντρα στην σκλαβιά, για την ελευθερία τους. Το ίδιο κάνουν και σήμερα οι λαοί κι εμείς, είμαστε δίπλα τους. Δίπλα σε όσους αγωνίζονται για το δίκιο και την λευτεριά. Χρόνια πολλά σε όλους».

 

Αμέσως μετά, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών, Διονύσης Πλέσσας, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο της πλατείας Αγίου Γεωργίου, ενώ το απόγευμα στις 4.30, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Προγραμματισμού, Αποστόλης Αγγελής θα καταθέσει στεφάνι στον ανδριάντα του Παλαιών Πατρών Γερμανού, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων.


Έχει διαβαστεί 582 φορές