Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Dorida by CityMobile: Ο Δήμος Δωρίδος αποκτά τη δική του ηλεκτρονική πλατφόρμα!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Dorida by CityMobile: Ο Δήμος Δωρίδος αποκτά τη δική του ηλεκτρονική πλατφόρμα!

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Dorida by CityMobile: Ο Δήμος Δωρίδος αποκτά τη δική του ηλεκτρονική πλατφόρμα!

Ο Δήμος Δωρίδος, ακολουθώντας τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και θέλοντας να ενισχύσει την τοπική επιχειρηματικότητα και την τουριστική δραστηριότητα, αποφάσισε να προσφέρει στον κόσμο μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα!

Και το όνομα αυτής: Dorida by CityMobile
Ένα έξυπνο και εύχρηστο εργαλείο που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας από φέτος το καλοκαίρι.
Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη και ολιστική λύση για την τόνωση των επιχειρήσεων του Δήμου μας, την τουριστική ανάπτυξη και κατ’ επέκταση την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.
Η διαδικασία είναι απλή! Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας αλλά και της ειδικής εφαρμογής για smartphones, οι τοπικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να διαφημίζουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες τους αλλά και τα ειδικά πακέτα προσφορών τους. Από την πλευρά τους οι χρήστες, θα μπορούν να ενημερώνονται απευθείας για όλες τις δράσεις και προσφορές που τους ενδιαφέρουν.
Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά και αφορούν όλους! Αν είσαι επιχειρηματίας, μπορείς άμεσα να κάνεις γνωστές στον κόσμο τις παροχές σου. Οι πολίτες μπορούν εύκολα και γρήγορα, με ένα κλικ από τον υπολογιστή ή το κινητό τους να ενημερωθούν για όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες και προσφορές των επιχειρήσεων του Δήμου τους.
Το Dorida by CityMobile ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στο Δήμο μας. Σχεδιασμένη απλά, και φιλική για τον επιχειρηματία αλλά και τον πολίτη, έρχεται να προωθήσει την ενεργή συμμετοχή όλων μας προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της Τοπικής αγοράς και την ανάδειξη του τουριστικού και επιχειρηματικού αποτυπώματος του τόπου μας.

Έχει διαβαστεί 399 φορές


  •