Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΛΕΞΙΩΤΙΣΣΑΣ ΜΕ ΓΛΕΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΛΕΞΙΩΤΙΣΣΑΣ ΜΕ ΓΛΕΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΛΕΞΙΩΤΙΣΣΑΣ ΜΕ ΓΛΕΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εγκαινίασε σήμερα το πρωί την πλατεία Αγίας Αλεξιώτισσας, που έχει διαμορφωθεί από τους εργαζόμενους του Δήμου, έχει περατωθεί και έχει παραδοθεί στους δημότες.

Σήμερα οι κάτοικοι της περιοχής μαζί με τους εργαζόμενους που εργάστηκαν για την διαμόρφωση της νέας πλατείας, έστησαν ένα μικρό γλέντι σε αυτή, στο οποίο παρέστησαν εκτός του Δημάρχου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Χρήστος Κορδάς, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, Τάκης Πετρόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Ασπράγκαθος, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, Βασίλης Ζώτος και ο Πρόεδρος του Ανατολικού Διαμερίσματος, Δημήτρης Αναγνωστόπουλος.

Ο Δήμαρχος που έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, που έσπευσαν να τον συγχαρούν για τα έργα που κάνει η Δημοτική Αρχή στις συνοικίες, σε σύντομο χαιρετισμό του τόνισε:

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί, για μια ακόμα φορά, αποδεικνύεται η δύναμη των εργαζομένων μας. Αυτό που γίνεται στην πόλη μας είναι παράδειγμα για το πώς θα μπορούσαμε να σχεδιάζουμε και να ικανοποιούμε τις ανάγκες της πόλης και των δημοτών μας, αν είχαμε όλα τα εργαλεία που χρειαζόμαστε.

Παρ’ ότι οι δυνάμεις μας είναι μικρές, ο,τιδήποτε φτιάχνουμε, γίνεται με επαγγελματισμό και ποιότητα.

Αν είχαμε τον αναγκαίο αριθμό εργαζομένων κι όλα τα χρήματα που δικαιούται ο Δήμος μας, θα κάναμε πολλά περισσότερα, απ’ όσα κάνουμε σήμερα.

Σε τέτοιες στιγμές, θα πρέπει να σκεφτόμαστε και να βλέπουμε λίγο πιο μακριά, για το τι χρειάζεται να κάνουμε, ώστε ν’ αλλάξουν τα πράγματα.

Εάν συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε όλους αυτούς που μας βάζουν «βαρίδια», για να μην μπορούμε να κουνηθούμε, δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να πάμε μακριά. Αν όμως εμπιστευθούμε και στηρίξουμε αυτούς που μπορούν και θέλουν ν’ αγωνιστούν για να υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός, έτσι ώστε να έχει ο Δήμος μας, όσους μόνιμους εργαζόμενους, μόνιμους χρειάζεται, τότε θα έχουμε ελπίδα.

Χωρίς τους εργαζόμενους, δεν γυρνά γρανάζι και αυτό το αποδεικνύει και το σημερινό έργο.

Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να έχουμε χρήματα, εργαζόμενους κι ένα θεσμικό πλαίσιο ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερα.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας, γιατί έχουν κάνει πολύ μεγάλες παρεμβάσεις σε όλη την έκταση του Δήμου, που θα ήταν ακόμα μεγαλύτερες, αν υπήρχαν οι προϋποθέσεις που είπα προηγουμένως. Στο χέρι μας είναι!».


https://lepantortv.gr/media/images/1710152414259.JPG 

https://lepantortv.gr/media/images/1710152556491.JPG

https://lepantortv.gr/media/images/1710152556774.JPG

https://lepantortv.gr/media/images/1710152557070.JPG

Έχει διαβαστεί 424 φορές