Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΠΑΤΡΑ: ΜE ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΠΑΛΑΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΠΑΤΡΑ: ΜE ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΠΑΛΑΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΠΑΤΡΑ: ΜE ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΠΑΛΑΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ

το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου, στην κεντρική αίθουσα του πολυχώρου των Παλαιών Σφαγείων, ο Αποκριάτικος Χορός του Δημάρχου Πατρέων, που ήταν αφιερωμένος, άλλη μία χρονιά, στα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες

«ΚΟΜΑΙΘΩ» και «Άμπετ Χασμάν» του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν, χόρεψαν και γέλασαν με την ψυχή τους με αμείωτο κέφι. Τα μέλη των ΚΔΑΠ παρουσίασαν εξαιρετικά θεατρικά και προσφέρθηκαν από την ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας σοκολάτες.

Λίγα λόγια προς τους παρευρισκόμενους απηύθυναν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θεόδωρος Τουλγαρίδης.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πατρέων αναφέρθηκε στην υποστήριξη του Δήμου Πατρέων στα παιδιά, που αποτελούν προτεραιότητα της δημοτικής Αρχής και ειδικά των ΚΔΑΠ ΜΕΑ στα οποία είναι αφιερωμένος ο χορός του Δημάρχου από το 2015 έως και σήμερα. Ο Δήμος Πατρέων παρά τις οικονομικές δυσκολίες και την πενιχρή χρηματοδότηση της Πολιτείας κάνει τα μέγιστα δυνατά για να ανταποκριθεί στις ανάγκες αυτές. Με ένα σύνολο δραστηριοτήτων όπως το καινούριο λεωφορείο για τις μετακινήσεις τους, οι αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις, η Δημοτική Αρχή και ο Κοινωνικός Οργανισμός στέκονται συμπαραστάτες στους αγωνιστές της ζωής που είναι τα παιδιά των ΚΔΑΠ ΜΕΑ και οι οικογένειές τους.


https://lepantortv.gr/media/images/11.jpeg

https://lepantortv.gr/media/images/1-7.jpg

https://lepantortv.gr/media/images/2-5.jpg

https://lepantortv.gr/media/images/5.jpeg

https://lepantortv.gr/media/images/7-1.jpg

https://lepantortv.gr/media/images/4.jpeg

https://lepantortv.gr/media/images/8.jpg

https://lepantortv.gr/media/images/9.jpg

Έχει διαβαστεί 395 φορές