Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας 2024 του Οργανισμού Λιμένος Πατρών
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας 2024 του Οργανισμού Λιμένος Πατρών

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας 2024 του Οργανισμού Λιμένος Πατρών

Σε κλίμα χαράς, παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Οργανισμού Λιμένος Πατρών Αν. Εταιρεία (Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε.) για το έτος 2024, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού στο Νότιο Λιμένα Πατρών

 την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024. Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Παΐσιος Γρίβας.

Η Πρόεδρος κα Ερασμία Κάνιστρα, ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Οργανισμού ευχήθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους μία καλή και δημιουργική χρονιά με Υγεία, Αισιοδοξία και Ελπίδα.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Βουλευτής Αχαϊας κ. Ιάσωνας Φωτήλας, ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Δημήτριος Κατσαρός, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας κα Γεωργία Ντάτσικα, η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας κα Άννα Μαστοράκου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ανδρέας Φίλιας, ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη κ. Γεώργιος Τελώνης, οι Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων κκ. Κων/νος Σβόλης, Βασίλειος Αϊβαλής και Πέτρος Ψωμάς, από το Επιμελητήριο Αχαϊας οι κ.κ. Αθανάσιος Κούστας και Ανδρέας Ντακόλιας, ο Πρόεδρος του Ε.Α.Π. κ. Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών Πλοίαρχος ΛΣ κ. Λάζαρος Χανουμίδης, ο Εκτελεστικός Δ/ντής της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος κ. Βασίλειος Μάμαλης, ο Πρόεδρος του Λ.Τ. Λέσβου κ. Παναγιώτης Τακτικός, ο πρώην Δ/νων Σύμβουλος Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. κ. Νίκος Κοντοές, ο πρώην Πρόεδρος Δ.Σ. Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. κ. Κων/νος Χριστοδούλου καθώς και πλήθος αρχών και φορέων της πόλης όπως και εκπροσώπων φορέων που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι της Πάτρας.

Τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστο Στυλιανίδη εκπροσώπησε ο Διοικητής της 5ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. Πλοίαρχος ΛΣ κ. Ιωάννης Πουλημένος και τον Γ.Γ. Τουριστικής Πολ/κής και Ανάπτυξης κ. Μύρωνα Φλουρή εκπροσώπησε ο Ειδικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Μπήλιος.

https://lepantortv.gr/media/images/DSC_0773.JPG
Έχει διαβαστεί 132 φορές

  •