Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Πλημμύρισαν δεκάδες επιχειρήσεις- Να οχυρωθεί η πόλη στην καθημερινότητα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Πλημμύρισαν δεκάδες επιχειρήσεις- Να οχυρωθεί η πόλη στην καθημερινότητα

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Πλημμύρισαν δεκάδες επιχειρήσεις- Να οχυρωθεί η πόλη στην καθημερινότητα

"Μόνο από τύχη γλυτώσαμε τα χειρότερα"

Σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας αναφέρει πως πλημμύρισαν δεκάδες επιχειρήσεις στην Πάτρα από τη χθεσινή καταιγίδα. Παράλληλα κάνει λόγο για ανοχύρωτη πόλη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η πόλη μας με ένα μπουρίνι υπέστη καταστροφές . Απίστευτες εικόνες αντίκρισαν συνάδελφοι και συμπολίτες που μόνο από τύχη γλυτώσαμε τα χειρότερα.

Δεκάδες επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης αλλά και στη περιφέρεια πλημμύρισαν, και έχασαν μέρος του εμπορεύματος τους. Αποδεικνύεται ότι παρά τις προειδοποιήσεις η πόλη είναι ανοχύρωτη και ανέτοιμη να αντιμετωπίσει ακόμη και απλές καιρικές καταστάσεις.


 

Η Δημοτική αρχή και η Περιφέρεια πρέπει να μην μείνουν σε εξαγγελίες και να λάβουν άμεσα σοβαρά και αποτελεσματικά μέτρα προστασίας από πλημμυρικά φαινόμενα.

Οφείλουν να συνδράμουν τους συναδέλφους που υπέστησαν ζημιές στα καταστήματα και εμπορεύματά τους.

 

Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους που έχουν υποστεί ζημιές να ενημερώσουν τον Σύλλογο στο mail :eesp@otenet.gr  έτσι ώστε από κοινού να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες για να διεκδικήσουμε την αποζημίωση των ζημιών.

 

Έχει διαβαστεί 235 φορές