Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ : ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ : ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ : ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΑΠΟ 26/10/2023 ΕΩΣ 2/11/2023

Τα εγκαίνια της έκθεση φωτογραφίας my Greece villages πραγματοποιήθηκαν χθες στις 12:30 το πρωί, λίγο μετά από την έναρξη της εμποροπανήγυρις, στον πολυχώρο των παλαιών σφαγείων. Παρόντες ήταν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Παπαθανάσης ο δήμαρχος Βασίλης Γκίζας, εκπρόσωπος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ναυπάκτου και μέλη του Δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας.

 Η πρόεδρος του Συλλόγου 'Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές ', Αλεξία Παληού καλωσόρισε και ξενάγησε στο χώρο όσους παρευρέθησαν. Η έκθεση φωτογραφίας αφορά 270 φωτογραφίες, από 270 μέρη της Ελλάδας. Στόχος των φωτογράφων της φωτογραφικής κοινότητας “Greeks instagramers Events” που διέθεσαν τις φωτογραφίες στον πολυχώρο είναι η ανάδειξη της ομορφιάς όλης της Ελλάδας. Το φυσικό κάλος των χωριών της Ελλάδας είναι αξιοσημείωτο.

Η έκθεση θα παραμείνει στον πολυχώρο των παλαιών σφαγείων ως τις 2/11. Οι ώρες λειτουργίας είναι Καθημερινά  από τις 10.00 το πρωί έως τη 13.00 και από τις 17.00 το απόγευμα  έως τις 21.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Πραγματικά, είναι ευκαιρία τώρα σε συνδυασμό με τη βόλτα στα παζάρια, να περάσουν όλοι από τον πολυχώρο  να θαυμάσουν τα έργα.


Έχει διαβαστεί 176 φορές