Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Έφυγε από τη ζωή ο ο τέως βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Αλεξόπουλος
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Έφυγε από τη ζωή ο ο τέως βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Αλεξόπουλος

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Έφυγε από τη ζωή ο ο τέως βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Αλεξόπουλος

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Τετάρτη 19 Ιουνίου, στις 12:00 στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου όπου η σορός θα βρίσκεται απο τις 11.30.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

 

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Γιώργο Αλεξόπουλο. Γεννήθηκε στην Λυσιμαχία Αιτωλοακαρνανίας το 1939, σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και διετέλεσε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από το 1996 έως το 2000.

Υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια τόσο την ιδιαίτερη πατρίδα του και τους συμπολίτες του, όσο και την Παράταξη. Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Ψήφισμα του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα 18-06-2024, μετά την είδηση του θανάτου του αγαπητού συναδέλφου ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι:

  1. Να παραστούν εκπρόσωποι του Ι.Σ. Αγρινίου στην εξόδιο ακολουθία
  2. Να εκφωνηθεί Επικήδειος από τον Πρόεδρο του Ι.Σ. Αγρινίου
  3. Να κατατεθεί στεφάνι στην σορό του
  4. Να κατατεθεί ποσό στην μνήμη του σε Κοινωφελές Ίδρυμα

Ο Αλεξόπουλος Γεώργιος γεννήθηκε στην Λυσιμαχία Αιτωλοακαρνανίας το 1939 και πήρε πτυχίο Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών το 1967. Εργαζόταν επί σειρά ετών με την Ειδικότητα του Παθολόγου και διατηρούσε ιατρείο στο Αγρίνιο την περίοδο 1975-2008 ενώ υπήρξε και συνέταιρος στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου.

Διετέλεσε βουλευτής την περίοδο 1996-2000, πρόεδρος της ΤΕ Αγρινίου της ΝΔ 1986-1989 και ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου στις Δημοτικές Εκλογές του 2002.

Δήμαρχος Αγρινίου: «Ο Γιώργος Αλεξόπουλος εκπροσώπησε με αξιοπρέπεια τους συμπολίτες του και τον Κοινοβουλευτισμό»

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του πρώην Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Γιώργου Αλεξόπουλου :

«Ο Γιώργος Αλεξόπουλος εκπροσώπησε με αξιοπρέπεια τους συμπολίτες του και τον Κοινοβουλευτισμό. Σε όλη του τη ζωή υπηρέτησε την Δημοκρατία και τον Τόπο του με συνέπεια και ακλόνητη πίστη στις αξίες και τις αρχές του.Εκφράζω ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Έχει διαβαστεί 424 φορές

  •