Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Επικίνδυνη η διέλευση στην Παλιοβούνα – Γέμισαν οι “φράκτες” με πέτρες και πέφτουν στο οδόστρωμα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.Το κατάλαβα
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Επικίνδυνη η διέλευση στην Παλιοβούνα – Γέμισαν οι “φράκτες” με πέτρες και πέφτουν στο οδόστρωμα.

από Lepanto RTV
Επικίνδυνη η διέλευση στην Παλιοβούνα – Γέμισαν οι “φράκτες” με πέτρες και πέφτουν στο οδόστρωμα.

Βίντεο

Το πρόβλημα με τις πτώσεις βράχων στην Παλιοβούνα κρατάει πολλά χρόνια. Τμήματα βράχων και πέτρες πέφτουν συνεχώς στο οδόστρωμα και αρκετές φορές πάνω σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Στα χρόνια που κατασκευαζόταν ακόμη η Ιόνια οδός είχαν τοποθετηθεί προστατευτικοί φράκτες για να συγκρατούν τις πέτρες και για αρκετό καιρό ήταν αποτελεσματικοί. Όμως περνώντας τα χρόνια οι φράκτες γέμισαν με πέτρες και αυτές με την σειρά τους πέφτουν στο δρόμο.

Επίσης όπως θα δείτε το βίντεο με τις πλημμύρες των τελευταίων χρόνων τα φερτά υλικά από το βουνό κατέστρεψαν τμήματα του φράκτη με αποτέλεσμα σε ημέρες κακοκαιρίας ο δρόμος να είναι γεμάτος με αιχμηρές πέτρες.

Εδώ και αρκετό καιρό δεχόμαστε καταγγελίες για το πρόβλημα και με την κάμερα μας καταγράψαμε την κατάσταση που επικρατεί.Οι πολίτες που χρησιμοποιούν την παλαιά εθνική οδό ζητούν παρεμβάσεις ούτως ώστε η διέλευση τους να είναι ασφαλείς.Έχει διαβαστεί 568 φορές

Ακολουθήστε μας...