Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Επιμελητηρίου Αχαΐας & Οικονομικού Επιμελητηρίου- Ημερίδα Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας 4-3-24
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Επιμελητηρίου Αχαΐας & Οικονομικού Επιμελητηρίου- Ημερίδα Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας 4-3-24

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Επιμελητηρίου Αχαΐας & Οικονομικού Επιμελητηρίου- Ημερίδα Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας 4-3-24

Ενεργοποίηση Σημείων Ψηφιακού Οικοσυστήματος Επιμελητηρίου Αχαΐας

Το Επιμελητήριο Αχαΐας και το Οικονομικό Επιμελητήριο Β/Δ Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την Επιθεώρηση Εργασίας διοργανώνουν, την Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 και ώρα 16:30 μμ. στο ξενοδοχείο «MYWAY» (Λεωφ. Όθωνος-Αμαλίας 16 – Πάτρα) ημερίδα με θέμα: «Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας» Σκοπός της είναι η ενημέρωση σχετικά με την εφαρμογή του συστήματος ψηφιακής κάρτας εργασίας και απευθύνεται σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους, φοροτεχνικούς – λογιστές. Θα παρουσιαστούν οι ακόλουθες θεματικές ενότητες:

•Διαδικασία διενέργειας ελέγχων σε επιχειρήσεις που εφαρμόζουν το σύστημα ψηφιακής κάρτας εργασίας.

• Οι πρώτες εμπειρίες της Ανεξάρτητης Αρχής Επιθεώρησης Εργασίας από την εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας.

• Απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τον μηχανισμό της ψηφιακής κάρτας εργασίας. Εισηγητές: Γεώργιος Τζιλιβάκης- Διοικητής Χαράλαμπος Βούρτσης- Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Εποπτείας και Ελέγχων Ελένη Παπανικολάου - Επιθεωρήτρια Εργασιακών Σχέσεων Κωνσταντίνος Τσατσούλης - Ειδικός Επιθεωρητής Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία ----------------- .

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά στο κανάλι YouTube του Επιμελητηρίου Αχαΐας https://www.youtube.com/@achaiachamber . Ακολουθεί ο σύνδεσμος για την συμμετοχή στην ημερίδα μέσω zoom Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/86760688807 Meeting ID: 867 6068 8807

Έχει διαβαστεί 484 φορές