Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Επιστρέφει για 7η χρονιά το Car Meet Etoliko
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Επιστρέφει για 7η χρονιά το Car Meet Etoliko

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Επιστρέφει για 7η χρονιά το Car Meet Etoliko

Πάνω από 100 αυτοκίνητα στη Δυτική Παραλία Αιτωλικού στις 12 Μαΐου

Η μη κερδοσκοπική διοργάνωση αυτοκίνητου με τίτλο Car Meet Etoliko επιστρέφει για έβδομη χρονιά στη Δυτική Παραλία Αιτωλικού, την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 από τις 8:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ.

Μια εκδήλωση έξω από τα συνηθισμένα, το Car Meet Etoliko αναμένεται να είναι και φέτος κατάμεστο από κόσμο, καλωσορίζοντας πάνω από 100 αυτοκίνητα, κλασικά, ηλεκτρικά, αλλά και βελτιωμένα, με σκοπό να ικανοποιήσει τους λάτρεις του αυτοκινήτου.

 

Το Car Meet Etoliko γεννήθηκε από την αγάπη και το ενδιαφέρον του Παντελή Καρβέλη για την αυτοκινητοβιομηχανία. Η επιθυμία του να μοιραστεί αυτό το πάθος με αλλά μέλη της κοινότητας, αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας, υλοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2015. Από τότε, η μοναδική αυτή εκδήλωση έχει ως σκοπό να ενισχύσει την αγάπη και τον σεβασμό για τo αυτοκίνητο καθώς και να προωθήσει την μοναδική ομορφιά του Αιτωλικού. 

 

 «Με έντονους ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το έβδομο Car Meet Etoliko. Σας περιμένουμε για μια μέρα γεμάτη αυτοκίνητα, μουσική και καλή διάθεση. Το Car Meet Etoliko διοργανώνεται για να ενώσει λάτρεις των αυτοκινήτων και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου η αγάπη και ο σεβασμός για το μηχανοκίνητο αθλητισμό θα ενισχυθούν,» δήλωσε ο επικεφαλής της εκδήλωσης Παντελής Καρβέλης.

«Αυτή η μέρα δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την συνεργασία όλων τον επιχειρήσεων της κοινότητας αλλά και του Δήμου, και για αυτό σας ευχαριστούμε. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε την μέρα μαζί

Ακολουθήστε το Car Meet Etoliko στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες – Facebook, Instagram, YouTube.


Έχει διαβαστεί 699 φορές