Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Επιτυχής η εκδήλωση γνωριμίας του ιατρικού ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group με το κοινό της Πάτρας
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Επιτυχής η εκδήλωση γνωριμίας του ιατρικού ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group με το κοινό της Πάτρας

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Επιτυχής η εκδήλωση γνωριμίας του ιατρικού ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group με το κοινό της Πάτρας

Παρουσία πλήθους κόσμου

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 7 μ.μ, στην κλινική της Πάτρας, Ρήγα Φεραίου 98 & Γεροκωστοπούλου, ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group υποδέχθηκε τον κόσμο ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας, σε μια εκδήλωση γνωριμίας και ενημέρωσης του κοινού με τις υπηρεσίες αισθητικής & κλινικής δερματολογίας, πλαστικής χειρουργικής και μεταμόσχευσης μαλλιών, που προσφέρει με τη νέα κλινική στην καρδιά της Αχαΐας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι από τον επιστημονικό, πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο της Πάτρας. Τα ιατρικά και διοικητικά στελέχη του Cosmetic Derma Medicine Medical Group είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με όλον τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση και να γνωριστούν καλύτερα σε ένα κλίμα εορταστικό.

Στα πλαίσια της εταιρικής ανάπτυξης, και θέλοντας να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ο όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group επέλεξε την αχαϊκή πρωτεύουσα ως έναν νέο σταθμό υγείας και ομορφιάς στη Δυτική Ελλάδα. Ο όμιλος αποτελείται από την Cosmetic Derma Medicine, μια πρότυπη κλινική που ασχολείται με όλες τις εφαρμογές Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής και την Advanced Hair Clinics, τη βραβευμένη ως η καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο για το 2016 από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ).

Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεραπειών, όπως ενέσιμα νήματα και άλλες θεραπείες αντιγήρανσης, PRP, Laser ανάπλασης, αποτρίχωσης, ευρυαγγειών αλλά και θεραπείες λιπόλυσης και Laser λιποαναρρόφησης, που εκτελούνται από έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό, καθένας μπορεί να επιλέξει αυτή που τον ενδιαφέρει και να δώσει λύση σε θέματα που τον απασχολούν στην Cosmetic Derma Medicine.

Στον ίδιο χώρο, μπορεί να απευθυνθεί οποιοσδήποτε αντιμετωπίζει προβλήματα τριχόπτωσης και να εφαρμόσει από τη συντηρητική φαρμακευτική αγωγή και την πρωτοποριακή θεραπεία PRP, ως τη μεταμόσχευση μαλλιών με την πιο σύγχρονη μέθοδο FUE που εφαρμόζεται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και την καθοδήγηση του πλαστικού χειρουργού Δρ. Αναστάσιου Βεκρή, μεταξύ των πλέον αναγνωρισμένων με εμπειρία χιλιάδων επεμβάσεων μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Έχει διαβαστεί 1874 φορές