ΓΕΜΙΣΕ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ
από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Τα παιδάκια και τις νηπιαγωγούς του Παιδικού Σταθμού «Παραμύθι», υποδέχθηκε σήμερα το πρωί, στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας, ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης.
Ο Δήμαρχος, για μια ακόμα φορά έγινε παιδί με τα παιδιά, που χάρηκαν την λίγη ώρα που έμειναν μαζί του, του μίλησαν και τον ρώτησαν διάφορα με την απλότητα και την ευθύτητα που διακρίνει τα παιδιά, του έψαλαν τα κάλαντα του Λαζάρου και του πρόσφεραν «λαζαράκια» και πασχαλιάτικα λουλούδια!
Τα παιδάκια, ξεναγήθηκαν και στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου.
Το Πυροσβεστικό Σώμα στην Ηλεία δέχεται ισχυρό πλήγμα, καθώς ύστερα από την διαδικασία ολοκλήρωσης των αιτήσεων συμμετοχής για την προκήρυξη 2.500 Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης, 36 άτομα μένουν εκτός, με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση του σώματος.
Η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε και το Μεσολόγγι. Ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Ελεούσας, μετατρέποντας το ανοιξιάτικο τοπίο σε χειμωνιάτικο σκηνικό. Λευκό στρώμα κάλυψε δρόμους και χωράφια.
Δικογραφία σε βάρος ενός 50χρονου άνδρα έχει σχηματίσει το Α.Τ. Αγρινίου για περιστατικό που σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 31/3 σε χωριό του Ξηρομέρου.