Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Γ.Σύψας: «Ρεκόρ επισκεψιμότητας στη φετινή εμποροπανήγυρη»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Γ.Σύψας: «Ρεκόρ επισκεψιμότητας στη φετινή εμποροπανήγυρη»

από Lepanto RTV

Τι δήλωσε

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη εμφανίζεται η δημοτική αρχή από τη φετινή διοργάνωση της εμποροπανήγυρις. Σε επικοινωνία του LepantoMag.gr με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Σύψα, ο ίδιος δήλωσε πως ο αναβαθμισμένος πλέον χώρος στην ανατολική πλευρά της παραλίας του Γριμπόβου βελτίωσε το επίπεδο διεξαγωγής της εμποροπανήγυρις και προσέλκυσε περισσότερο κόσμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η επισκεψιμότητα υπολογίζεται ότι αυξήθηκε κατά 50 έως και 60% συγκριτικά με πέρυσι. Ενώ, τις τελευταίες ημέρες περίπου 70 λεωφορεία από διάφορες περιοχές της χώρας βρέθηκαν στη Ναύπακτο. Όσον αφορά στη συνεργασία της δημοτικής αρχής με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς κρίνεται ως άψογη από τον κ.Σύψα, ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε στη σημαντική συνδρομή του Λιμενικού και των υπολοίπων Αρχών καθ’ όλη τη διάρκεια των εορταστικών ημερών.

Επίσημα και αναλυτικά στοιχεία για τα αποτελέσματα της φετινής εμποροπανήγυρις αναμένεται να δοθούν στη σχετική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον απολογισμό της διοργάνωσης.

Έχει διαβαστεί 1418 φορές