Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Κάθοδο στην Πάτρα ετοιμάζουν οι αγρότες - Νέος αποκλεισμός της Πατρών-Πύργου - Συνεδριάζουν στη Δυτ. Αχαϊα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Κάθοδο στην Πάτρα ετοιμάζουν οι αγρότες - Νέος αποκλεισμός της Πατρών-Πύργου - Συνεδριάζουν στη Δυτ. Αχαϊα

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Κάθοδο στην Πάτρα ετοιμάζουν οι αγρότες - Νέος αποκλεισμός της Πατρών-Πύργου - Συνεδριάζουν στη Δυτ. Αχαϊα

Προετοιμάζουν τις κινήσεις τους

Μετά τα μπλόκα στις εθνικές οδούς οι αγρότες της Αχαϊας ετοιμάζονται να μπουν δυναμικά και στις…πόλεις με τα αγροτικά τους μηχανήματα.

Οι Αγρότες της Αιγιάλειας πραγματοποίησαν και χθες το τρίωρο μπλόκο επί της Νέας Εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου στα βενζινάδικα του Αιγιου (18.30-21.30), ενώ το μεσημέρι αντιπροσωπεία θα μεταβεί στη Λάρισα όπου συνεδριάζει το Πανελλαδικό Συντονιστικό Μπλόκων προκειμένου  να καθοριστούν οι περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αγροτοκτηνοτρόφοι  του Αιγίου έχουν έρθει σε επικοινωνία με αυτούς του κάμπου της Δυτικής Αχαϊας, οι οποίοι συνεδριάζουν απόψε για να αποφασίσουν αν τελικά θα αποκλείσουν με τα τρακτέρ που έχουν παρατάξει στη Πατρών-Πύργου το δρόμο. Οι αγρότες από τα δυο άκρα του νομού, επιχειρούν να προσυνεννοηθούν τις κινητοποιήσεις και τα πιθανά μπλόκα, ενώ οργανώνουν και κάθοδο στο κέντρο της Πάτρας και του Αιγίου όπου σχεδιάζουν να αποκλείσουν εφορίες και άλλες υπηρεσίες.

 

Έχει διαβαστεί 1449 φορές